[S.T.A.L.K.E.R. CAMP]s - 2 0 1 3

Mi vonz téged egy S.T.A.L.K.E.R. LARP-ra?

• A Zóna megtestesülése, LARP lehetőségek

Szavazat: 0 0.0%
  • A Társaság

• Hajléktalan életmód

• Csak lövöldözni megyek

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

DanteSpartan

New Member
Csatlakozás
2009.10.31.
Üzenetek
325
Reakció pontszám
0
Здравствуйте! A 2013-as évben sem maradhatunk Zóna nélkül.
Ez a topic pedig arra szolgál, hogy beszéljünk a közelgő kalandokról.

Várjuk ide is az értékes információkat.A freedom már megnyitotta Faceebok csoportját,akit érdekel jelezze nálam.Köszönöm.

Hi! Új vagyok ebben a Stalker larpban nem néztem vissza az előző topicokat, egy kérdésem van: Korhatár?

Kunmadarasra nagyon kíváncsi vagyok! Szerintem élvezzen elsőbbséget a hely, mielőtt lebontják.

A STALKER LARP-ok egyik legjobb anyagi része, hogy hulladékból és turkálóból lehet igazi dresscode-ot követni, nem geardo mintára majomkodni :)
70.jpg

True True, de nem volt rá opció.
Igazából a Zóna mindezt tartalmazza, és még többet is.

Uhh...szóval. Elõször is :
- Köszöntem a topicot , nekem is megfordult már a fejemben fejemben. :)

- Ad2.: A kunmadarasi területet nem egyhamar fogják lebontani. (Max majd 2040-ben veszi magába majd Kunmadaras település. Mert csak arra tud oda terjeszkedni. )

- Ad3.: Vannak elõkészületek. Sõt. De türelmet kérek. Bizonyos infok már ki szivárogtak. De majd ide is "dobok" egy két infot. A végleges honlap/forum-ra várni kell. Szóval coming soon....

Greeado-ság:Aki konkrét dresscod-os frakcióba jelentkezik,annak ez elkerülhetetlen.Az én roppant 1x-ű freedom-os rucim sincs még kész.Fegyverem is a freedom-ban oly jellemző g-36 lessz.

Sziasztok !

Egyre jobban kezd érdekelni ez a téma. Csak félőn kérdezem, hogy mindenképpen a Kunmadarasi területben gondolkodtok ? Csak mert pl Szentkirályszabadja is elég jó helyszín lehet akár. (és ez nem az ország túlvégében vagyon..)

a tezsvíreknek hála szentkirályon több jó épület életveszélyessé vált.én voltam kunmadáron.. jó hely.ér annyit.

Püspök: Az én szimpla "armykit"-em csak megteszi az ideire is....? :D

Y3ti: Az idei tábor honlapja is ugyanolyan lesz mint a tavalyi?
Nem panaszkodásképp, de a tavalyi honlapra regeltem, de az nem volt hajlandó beléptetni engem. Így csak alternatív módon sikerült infót szereznem.

Y3ti

Nem voltam még egyik helyszínen sem, csupán megkérdeztem. Haverék airsoftoznak már pár éve... ők meséltek nekem Szentkirályról. Jelenleg meg annyi pénzem sincs hogy a kocsimat tankoljam. :(

Szentkirály a király. (Már a nevében is benne van :D).
A Balaton csak 5-re, nyáron jól jön az. Az idei költségvetésbe sem vették fel a repülõtér kiépítésének
elindítását, jelenleg úgy néz ki, hogy középtávon sem számolnak vele. Mivel a terület 2 tulajdonosa:
Veszprém és Szentkirályszabadja reptéri hasznosításra kapta anno a Honvédelmi Min.-tól a területet,
ezért még az is reális lehet, hogy újra állami kezelésbe kerül a terület. A vp.-i önkormányzat ipari
parkot szeretne, de erre jelenleg nincs jelentkezõ, hiszen a már mûködõ ipari parkban is vannak még
kihasználatlan helyek, vagyis a volt reptér még sokáig fog csendben oszladozni a jelenlegi állás szerint.

Enigma:
Nem vagy egyedül a pénztelenséggel.Van még fél éved összekaparni annyit hogy elgyere.Én és a freedom jelenlegi tagjai GŐZERŐVEL fejlesztjük,építjük a felszerelésünket,kellékeinket amit kukábavaló vicekvacakokból építünk meg.(fakeresztek gázálarccal,tatyóval,meg egyébb finom dolgokkal.)Buszra fel,irány szolnok,onnan naponta több járat indul kunmadárra.A szervezők Nem kérnek senkitől nagyberuházást,hozz 1 hálózsákot,kajának 1 kiló kenyeret,3 flakon vizet,6 konzervet,a ruhád legyen 1 farmer,kapucnis pulcsi.Meg a belépődijjat.Ennyi...semmi több.Én szivesen adok neked további "kellékeket"hogy elsőosztályú bandita,looner,papucs orrán pamutbojt..akármi legyél.Fegyver?húú ha..hát szorítok neked 1 halk ,tuningolt,H&K MK.23-astIngyéé'..BB lövedéket is felajánlok a számodra.1 dolgot kérek tőled.Becsületes játékkal,emeld a magad és más játékélményének szinvonalát.Nem érdekel hogy csúúnyagonosz bandita leszel,vagy looner.
Zsilin:
a legutóbbi 48 órás stalker szentkirályon maga volt a megtestesült ..hahhh..jóó volt.Csak sajnos mint írtam a nagyonretró épületek nagyon balesetveszélyessé váltak.Kunmadarason kevés helyet találtam ahol valami rádomolhatna,beszakadnál,akármi.Sokkal több helyszínt találtam, ami a játékban is fellelhető helyekhez hasonlít.De találtam olyan helyet is aminek a fimbeli "mása" is bejárható. :-D
Gyerekek ez a buli ütni fog..Miért?Mert eljössz és akármennyit teszel hozzá annyival is jobb lessz.Én és eddig 8 fős freedom csapatom mindent megtesz ezért.

püspök !
Nagyon köszönöm a felajánlásodat ! Így már valóban elgondolkodtató ez a dolog. Amit én innen Győrből tudnék felajánlani az hogy ha megbeszéljük és közös nevezőre jutunk (a dunántúliakkal) akkor egy Fiat Punto által kínált hely (és ráeső üzemanyagfogyasztás részesedés) és csomagtér amit biztosítani tudok mondjuk 2v3 fő részére.
Neked meg írok PM-et.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul