Enigma:
Nem vagy egyedül a pénztelenséggel.Van még fél éved összekaparni annyit hogy elgyere.Én és a freedom jelenlegi tagjai GŐZERŐVEL fejlesztjük,építjük a felszerelésünket,kellékeinket amit kukábavaló vicekvacakokból építünk meg.(fakeresztek gázálarccal,tatyóval,meg egyébb finom dolgokkal.)Buszra fel,irány szolnok,onnan naponta több járat indul kunmadárra.A szervezők Nem kérnek senkitől nagyberuházást,hozz 1 hálózsákot,kajának 1 kiló kenyeret,3 flakon vizet,6 konzervet,a ruhád legyen 1 farmer,kapucnis pulcsi.Meg a belépődijjat.Ennyi...semmi több.Én szivesen adok neked további "kellékeket"hogy elsőosztályú bandita,looner,papucs orrán pamutbojt..akármi legyél.Fegyver?húú ha..hát szorítok neked 1 halk ,tuningolt,H&K MK.23-astIngyéé'..BB lövedéket is felajánlok a számodra.1 dolgot kérek tőled.Becsületes játékkal,emeld a magad és más játékélményének szinvonalát.Nem érdekel hogy csúúnyagonosz bandita leszel,vagy looner.
Zsilin:
a legutóbbi 48 órás stalker szentkirályon maga volt a megtestesült ..hahhh..jóó volt.Csak sajnos mint írtam a nagyonretró épületek nagyon balesetveszélyessé váltak.Kunmadarason kevés helyet találtam ahol valami rádomolhatna,beszakadnál,akármi.Sokkal több helyszínt találtam, ami a játékban is fellelhető helyekhez hasonlít.De találtam olyan helyet is aminek a fimbeli "mása" is bejárható. :-D
Gyerekek ez a buli ütni fog..Miért?Mert eljössz és akármennyit teszel hozzá annyival is jobb lessz.Én és eddig 8 fős freedom csapatom mindent megtesz ezért.