Engem nem enged karaktert váltani. A sima Misery-re raktam rá így ez érthető csakhogy a fákon kívül minden király is -legalább is az első néhány méteren- de a fák óriás tobozra hasonlítanak. Letöröltem gondoltam a telepítés során lehetet vmi probléma. De közben észrevettem előző modok fájljait is ( I work alone) gondoltam ezek se zavarjanak. Letöröltem az egész játékot úgy ahogy van. Újra raktam (eredeti) 1.6.02-es verzsön. Felraktam a kopasz játékra az új Miseryt és láss csodát maradt az alap játék háttere, menüje stb csakhogy a menüpontok fel vannak csúszva. Sebaj menjünk tovább. És itt vannak az igazán nagy problémák. A játék "működik ugyan, tehát tudom irányítani lőni stb csakhogy nincs képem hozzá. Ami fura az az, hogy a HUD látszódik bár elcsúszva (élet, állóképessék csík a bal sarokban de a hozzájuk tartozó keret a helyén, a lőszeres számok is kissé elmozdultak de nem vészesen) de semmi mást nem látok. Tudok sétálgatni, lövöldözni mindent csak épp látni nem látom... Újra raktam más FOV-al hátha az a baj. 16:10-es képarányú monitorom van. Próbáltam a standardot is a 83as és 85ös beállítást is de semmi változás. Próbáltam a játékon belül is levenni a "minőséget" hátha az nem tetszik neki de semmi...