S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat: MISERY

AlrightSir:
A faradsag engem is zavar, de nem tudom mit kell atirni. Szeretem ezt a jetekot, csak könnyüben tudom jatszani mert idegesit ha lelönek.

Nem is lehet szintet állítani. Illetve a beállításoknál igen de sztem vagy nem történik semmi vagy ledob. Direkt így csinálták, hogy egy nehézségi szint legyen. Vaskeresztet meg én is figyeltem :) Azt olvastam a moddbn hogy a zombikat fejbe kell lőni, csak úgy ölhetők meg, vagy ilyesmi.

ender, István: Megnyitod azt a mappát, ahova a játék települt (pl: GSC World Publishing/S.T.A.L.K.E.R. - Call Of Pripyat) és ott a gamedata, majd config mappában lehet állítgatni. A character és creatures mappában is van egy-egy actor.ltx, ebben a walk_power és walk_weight_power értékeket vedd kisebbre, így lassabban fogsz kifáradni. A zombik esetén a creatures mappában a m_stalker_zombied.ltx bip01_head értékét állítottam arányosan nagyobbra (pl. most ez nálam 5.0, 1, 6.0).

Nagyon könnyűre szerintem nincs értelme állítnai, mert végül is ez a mod lényege, hogy nehéz legyen. :wink:
Madness: A zombikat én 5 méterről lőttem fejbe, és 3 lövés után dőltek csak ki. Egyébként már kikerülöm őket jó messzire fogatlan

Alright kösz sikerült.

Most már eltudok futni, kerülöm a harcot mert nem sok a löszerem és venni sem tudok. Éjjel lámpával sem látok semmit. Úgy vettem észre az eredeti rejtekhelyek is modosítva lettek. Van ahol mást lehet találni, van ahol semmit vagy kevesebb minden van. Talán vannak új rejtekhelyek is.

AlrightSir: Köszönöm, holnap kipróbálom.

ehhez úhj játékot kell kezdeni?
levettem az ezredére azokat az értékeket amiket írtál. Ha jóllakott az ember bírja a menetet de ha kicsit is éhes olyan lesz mint régen.

Meg egy ilyennel a fejed fölött sem sokkal élvezetesebb játszani:
ss_krist_f_01-14-12_21-57-31__zaton__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(szabadtéri alvás után jött elő)

Elméletileg a moddal ez is lehetséges: *Loot money from corpses.

Ez mennyire valós? Vagy mennyi cash van a hulláknál?

Én már egész jól haladok, megcsináltam pár jó pénzt hozó mellékküldit, van medúzám és életnövelő artefaktom is, meg már páncélom is. Csak azt nem értem a lopott laptopért miért 2000et kapok? Megéri félretenni?

Madness: Ha még aktuális az árnyék probléma:

Megoldása:
1. A "user.ltx" fájl megkeresése.
2. Az "r2_sun_near" sor megkeresése (CTRL+F)
3. Az érték átírása 1-re

...
r2_sun_focus off
r2_sun_lumscale 1.
r2_sun_lumscale_amb 1.
r2_sun_lumscale_hemi 1.
r2_sun_near 1.
r2_sun_near_border 0.75
r2_sun_quality st_opt_medium
r2_sun_shafts st_opt_medium
r2_sun_tsm off
...

Szerintem ez a gondod. http://stalker-cop.try.hu/ <-- Innen szedtem ni.

Szerk.:

Töltöm a modot, csak miattatok, megnézem, hátha orvosolni tudom a nehézség gondokat. :) Mit meg nem teszek értetek :D Holnap én is többet fogok tudni és informállak titeket, de lehet már az átírt fájlokkal jelentkezem :)

Sztem nem az a fajta árnyék gond volt de majd kipróbálom, azóta nem láttam. Azóta jött ki patch a játékhoz és babrálod a fájlokat türhetőre fel lehet pofozni a STAt. De amúgy szerintem a legjobb mod amivel valaha játszottam és nem csak a cophoz.

Más is tapasztalt kifagyásokat? Ma délután többször is kifagyott miután megnyomtam az Esc-et.

Nálam sosem, csak egy esetben: ha barátságos sztalkereket kértem meg, hogy kövessenek, és épp ilyen állapotot akartam betölteni, akkor kilépett hibával.

Akkor neked jó, mert nekem minden mentés után azonnal kifagy, de hál' istennek a változatosság kedvéért, már be se tudom tölteni a ku*va játékot:)

Hát előtte a SMRTER 0.41 ment először semmi gond nem volt a moddal... de pár napra rá reccs. Próbáltam h letöröltem a gamet, rá a modot akkor se. Most megnézem h megint letöltöm a modot, hozzá patchet mert találtam, ha így se megy akkor nem erőlködök rajta. Pedig kur*a jó modnak tűnik, csak ha mentés közbe mindig kilép úgy azért nem olyan fa*zántos :)

Nekem is mindig ez van...Ha frissen felteszem, működik, de ha kikapcsolom a gépet, és vissza, akkor már nem indul el :( Na de mindegy :D

Patchet rakjatok fel hozzá. Ha jól tudom már van egy-kettő darab. Amúgy youtube-on OCedMyToaster nevű felhasználó csatornáján lehet nézni playthrough-t. Szerintem jól nyomja a srác.

Madness: Nem vitted végig? Mi a kifulladás oka? :)

Vissza
Top Alul