S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat: MISERY

Ezért (is) csináltam meg lehető legtöbb vizsgát decemberben :D Ha minden jól meg (UV nincs) akkor végigtolom megint a Misery-vel.

Nagyon hangulatos mod lett. Én a sniper-rel nyomom és tényleg erősen túlélős az egész.

Mennyivel nagyobb neki a gépigénye az alap játékhoz képest? Nem találtam infót erre vonatkozólag az oldalon, csak egy kis logót. :)

Nekem nem tűnik sokkal lassabbnak, mint az eredeti. A töltési idő kicsit több, de számomra nincs egetrengető különbség rendszerigényben. Nem teljes maximum nyomom, kicsivel alatta, tulajdonképpen alig akad meg itt-ott. :)

Sztem legjobb mod lenne kb ami eddig készült, csak elég kiakasztó, hogy már a sétától is kifáradsz úgy is ha nincs nálad konkrétan semmi (kipróbáltam). Így nagyobb távolságokat megtenni rohadt sok ideig tart... meg azt se tom, hogy lesz pénzem páncélra, mert anélkül artifaktot szrezni sem egyszerű.

SYSTEM REQUIREMENTS
This mod requires a high end rig. There is no light version of this mod meaning that if you have a low end rig you will have to put all setting on lowest and make your way up step by step.
Antialiasing, sun light, godrays and shadows are very RAM consuming. Turn them off first.

The mod requires a legal version of Stalker Call of Pripyat patched to version 1.6.02
16:9 resolution (widescreen) monitor is recommended for optimal HUD display but is not required.

Performance with the developing machine: Windows XP, Intel Core i7 920 CPU
4x2.66GHz, 4 GB DDR RAM. nVidia GeForce GTX285 1 GB. DirectX 9.0c.

Performance: 45-65 FPS (fluid game).

Bazge, azért úgy nehezen fogok élvezni egy jó modot, ha gyenge a vas és vissza kellene vennem mindent... :?

Hát ma sok időt töltöttem el vele és vegyesek az érzéseim. Ez a séta kiborít, 40kg-ból 20 van nálam, és 10 másodperc séta (!) után már asztmarohamot kap az ürge. Anomáliába kezdőfelszereléssel lehetetlen bemenni, de másként alig tudja az ember összekuporgatni a pénzt. A három választható szereplő sem egyenrangú, hiszen az ember nem tud mesterlövészpuskával kutyák ellen, vagy shotgun-nal messzi ellenfél ellen küzdeni, szóval a recon a legjobb sztem, mert a lassan romló páncéja és hatásos szerei minden helyzetben szükségesek.

A grafika szép, érződik rajta az apokalipszis, habár ugyanannyi NPC van, így a magány feeling nem az igazi. Néhány hang baromi jó (kongó hajóbelső kitörésnél stb.), de a mutánsoké itt-ott már kevésbé (a husik és snorkok hangja nagyon hasonló).

Remélem valami addont nyomnak majd hozzá mert így nem fogom végigvinn, itt a sétára gondolok. A grafika meg eszméletlen - pozitív értelemben. Ja meg hangok is nagyon jók lettek, meg a kitörés! Csak ha azonnal nem rohansz biztonságos helyre halott vagy.

Gondolom lehet állítani rajta, hogy ne fáradjon el a karakter olyan gyorsan. Mintha kommentekben láttam volna egy-két erre utaló bejegyzést, melyik file-ban mit kell átírni.
Nem játszottam még vele, majd ha lesz egy jobb vas. Nem kellene az élvezeti értékéből levonni, hogy tökig visszaállítok a grafikán mindent. :D

Szerintem a három különböző karakternek megvan a saját támadási taktikája. Mesterlövész esetén optimálisabb a pisztolyt használni kutyák ellen vagy a skuló megspórolása érdekében inkább futásnak eredni. Sörétessel pedig a lopakodás és közelbe férkőzésre kellene építeni gondolom. Ez így elég realisztikus.

Mitől valós: van 2 fegyvered, néhány plusz tárad (vagy annyinak elegendő skuló), egy-két medkit és kaja. Nem kell Rambot játszani, hogy te gyalulj le mindenkit. :D

Hát tényleg lehet nem érné meg addig mert a grafika nagyon szép de a játékmenetbeli változtatások is vannak annyira fontosak, csak ez szar amit itt említettünk többen is. De amúgy sok változtatás van és jó lenne a cucc.

Itt meg épp nindzsának érzem magam vagy nemtom :D
ss_krist_f_01-13-12_18-19-34__zaton__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Valami 'fun' akart lenni a készítőktől, hogy az ukrán emberünk igazolványában egy baromi nagy vaskereszt van? :D

Átálítottam a fáradást, meg a zombik pár tulajdonságát (vicces, mert tiszta zombi apokalipszis, én csomó hordával találkoznék, ha nem kerülném el őket, amúgy meg megölhetetlenek és kilométerekről észrevesznek hehe).

Dutch: Nyilván van a 3 karakterben logika, végül is a mesterlövésszel vagyok most, de az elején szerintem a recon-al a legkönyebb.
Ja és a Szkadovszk-on egy stalkernél találtam egy FN2000-et, szépen követtem, lelőtték én elvettem a skulót, adtam egy medkitet és pápá. Jó üzlet volt fogatlan

AlrightSir: Le tudnád írni, hogy miket és hogy állítottál át?

Vissza
Top Alul