S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat Complete

Igen csak én Complete-al tolom és abba akarom beépíteni plussz még nem találtam olyan mod-ot! :(((

AMint felraktam a modot, bemásoltam a gamedatát, elszáll x-ray 1.6 engine errorral. Nincs fent más mod, se magyarítás, semmi és mindent úgy csináltam ahogy írtátok. Mi lehet a baj?

Másnak is van ilyen.Úgy tűnik nem mindenkinek mükszik se a fix-el se semmivel.Ilyenkor érdemes körülnézni a társalgásokban a Moddb oldalán.

Nekem is elszállt a Complete moddal. Az segített, hogy a Win-ben feljebb toltam és állandó méretűre állítottam a virtuális memória méretét.

Itt tudod állítani:
Vezérlőpult/Rendszer és Bizt/Rendszer/Spec rendszerbeállítások/Spec fül/Teljesítmény gomb/Spec fül/Virtuális memória (W7-ben)

Nálam egyéni méret 4096/4096 min/max esetén megszűnt a kilépkedés.

Nekem a Complete mod-ban a hangok a textúrák részletessége és a sisak mod tetszett a legjobban.A Redux-ban a nehézség és az új kaják/italok és PDA-k.De a következő nagyon, de NAGYON várandós mod-ok a Way of the Wolf és a Return to the Shadows. :DD

Sisak mod? Nálam egy sisaknak sincs effektje.

Kérdés: meg lehet azt csinálni valahogy a visszhang detektor az összes relikviát jelezze? Ha lepakolunk wishgranterrel csomó mindent a pályára (anomáliákat) a mentést tudja más használni?

Sisak módot úgy értem, hogy külső nézetben látszik, hogy éppen rajtad van-e vagy nincs a sisak.

nekem bejön complete mod. Ezt tolom:D

most dobtam fel az 1.02-es verzsönt, kipróbálom én is, hogy milyen is:D
"advanced systems" :D kiváncsi leszek... 4 giga ram 1 giga videomemória...

nos, nemtudom, hogy eddig kinek mi a tapasztalata, de átlag 2 percenként bug-gal elszáll az egész.
továbbá:
ha 1600x900-ra állítom a felbontás buggal elszáll.
ha dx 9-re vagy 10-re, netán 11-re merem állítani, ugyan ez történik. Pedig amit láttam eddig, az alapján tetszett, csak ilyen formában játszhatatlan:S

Sziasztok!

Complete mod 1.02 és copc 1.0 optimization patch v3 egy ideig nagyon szépen ment.
Aztán megadt magát teljesen... lefagyott, kivágott az asztalra. Újraindít, összes mentett állás betöltés megfagy, x-ray engine hiba.
win7 4 giga rammal, bármit állítgatok a játékon belül, nem mûködik, betöltés közben megdöglik.
Marhára bosszantó, már nem tudom hanyadszor kezdem újra különféle modokkal, ez végre tetszik is, csak nem mûködik :S
Nem tudtok valami okosságot erre?

Nálam orosz DVD + v1.62 patch + Fi csoportos magyarítás + Complete v1.0.2 kombó teljesen jól ment max grafikai beállításokkal. Nem volt elszállás, pedig sokat játszottam vele.

nekem eredeti játékkal nem volt gond:) az 02es patch asszem de ejnyebejnye ha neked nem eredeti

Eredetibe megvettem mind3 epizódot, és itt virítanak a polcon. Szóval engem az "ejnye-bejnye" nem érint, de tényleg szar. Viszont... még egy érdekesség... ha stalker-t telepítem, játszok vele, néhány hétig állni hagyom, akkor már el sem indul a full alap játék sem... (reinstall után jó). de ez mi?:D

Vissza
Top Alul