S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat Complete

Végre valaki nem volt olyan lusta mint én és nyitott egy topikot! :D Én 2-3 napja ezt tolom! :)

Szerk:A legjobban benne a játék nehézsége (veterán módban HUD nélkül 8) ) tetszett.Ja, meg, hogy ha cseréled a sisakot akkor külső nézetben látszik, hogy milyen sisak van rajtad éppen vagy, hogy egyáltalán van-e rajtad sisak! ;) És még sok újdonság....És érdemes a MODDB beszélgetései közé belinkelt fix-et felrakni kül 10/kb7 embernek bug-ot fog jelenteni.Nekem is így volt de a fix óta semmi probléma!

Szia ClockworkBeast mi ez a fix, dolog amiről beszélsz ??? este hogy telepítettem a mod-ot, azóta valami hibával folyton kilép :D lehet ez kéne nekem is :D
Hol érhető ell ez a javító dolog ???

Scarecrow ismertető azért nincs, mert szerintem már nem kell bemutatni a Complete modot :D Szebb grafika, részletesebb megjelenítés, jobban kidolgozott ellenfelek, stb stb

nekem is mindíg kilép, de megpróbálom ezt a fix-es cuccot...amúgy hol van, hanyadik oldalon a beszélgetéseknél ?

a játék kidob szinte mindenkit egy bizonyos "missing text" v milyen hibával és van 1 fix amit Pavel a beszélgetésben TÖBBSZÖR IS belinkelt.Csak vissza kell olvasni.Ha azt berakod NO problem! ;)

A fene essen bele!Pont a kivételben vagytok mert volt más ember is akinek nem mükszik...ez a complete mod egy "kicsit kényesre" sikeredett.De megéri.Na jó megkeresem én is a link-et. http://www.moddb.com/mods/call-of-pripy ... 4#comments (ez az az oldal ahol Pavel a hozzászólásában belinkelte a fix-et) Dolgovstudio.com/mods/patches/copc_1.0_optimization_patch.zip (ezt meg ha bemásolod a címsorba és vársz akkor majd elkezdi letölteni a fix-et xD)

Azért nem linkeltem be, mert amit találtam azzal nem indult ell a játék.

Köszi ClockworkBeast ezzel megy szépen :P egész délután nem lépet ki, csak most este, de azért jó :P
Kegyetlen jól eltalálták a hangokat, nagyon tetszik :D

Hmmm... ez nagyon szépnek és jónak tűnik, remélem nem lesz bugos tőle a játék... bár azok alapján amit olvastam...

Egy bug volt nekem benne, az hogy időközönként kilépet, de ClockworkBeast által megadott, javítással, már megy szépen.
Illetve játék végénél, volt egy ilyen hiba, hogy a kiürítésnél a katonai Pilóta beragadt, és nem jött ki a helikopterekhez, de nem tudom, hogy ez játék, vagy mod hiba-e, mindenestre a végén a videót nem befolyásolta.
Ami jó benne, nagyon jól néz ki grafikailag, ami nagyon lenyűgözőt, azok pedig a hanghatások.

CoP Complete és egy kis Redux keverék kéne szerintem! ;) Meg egy pici ARS mod.Bár nem nagyon szeretem a túlzott mod pack-okat. :P

Nekem most egy hatalmas bug volt!!Kitörés után kimentem, hogy le lődözzem az összes zombit.Megölöm őket erre jön két sztalker.Odamegyek a vezérhez,szólítgatom,szólítgatom...Egyszer csak megelégeli és PUFF hirtelen felindulásból úgy pofánvágta az AK-ja tusával a társát aki mögötte volt, hogy az 2 métert repült és szörnyethalt! XD És nem habozott,rögtön neki is esett, hogy elvigye a cuccait! XD

Igaz is xDD De ezt az anomália dolgot igazán kijavíthatták volna a Complete MOD-al! nem1 fal1 :blowup: ****

Én olyat láttam hogy a szkadovszkba sietett mindenki mert kitörés volt, és amikor odaértek az ajtóhoz, rá érőssen sétáltak tovább. Még egy két lépés kellett volna, és nem hogy sietett volna! Meg is halt...(szét pukkadt)

Milyen anomália dolgot?

És olyat láttatok már, hogy a pseudo-dögök a skadovsk-ba menekültek? Volt róla screenshotom is, de már kitöröltem.

Igen volt! ^^ Anomália dolog amit írtam a modding topic-ba:Az NPC-k simán átsétálnak akármilyen anomálián ha én spawolom ki ha alapból ott van pl az elektromoson meg az AKNAMEZŐN is simán neki állnának piknikezni...De bezzeg én...

Jah... Szerintem van néhány mod, ami kijavítja. Nézz szét filefront-on. Bocsánat, Gamefronton.

Vissza
Top Alul