S.T.A.L.K.E.R. - Autumn Aurora

nekem nem jött be, grafika nem lehett szebb csak akad a játék ami elég wtf ahhoz képest hogy milyen gépem van. Új fegyverek? Nagyon jó tényleg leírnátok komolyan hogy miért éri ez meg a kb + 5 gigát??

én a Lurknál maradok... szép grafika, vannak új fegyverek és lőszerfajták is... át vannak dolgozva a küldetések és a rejtekhelyek tartalma... és nem szaggat :D
És csak alap HuDokat jelzi: vérzés, sugárzás, éhség, és ha lent van az életed...
Se minimap se lőszer és élet jelző... csak fegyver és a Zóna amit látsz :D

Madness":1c0uv0bo mondta:
nekem nem jött be, grafika nem lehett szebb csak akad a játék ami elég wtf ahhoz képest hogy milyen gépem van. Új fegyverek? Nagyon jó tényleg leírnátok komolyan hogy miért éri ez meg a kb + 5 gigát??

Nekem csak 3,6 giga nekem nem szokott szaggatni a fegyverek nagyon szépen megvannak csinálva és nagyon sok fegyver játék vége felé találtam rengeteg olyat ami eddig nem találtam vagy más STALKER-nál volt.Nekem még realisztikusnak is tűnik nem mint clear sky meg pripyatba hogy 10 golyó alatt nem hal meg.Ami teszik nagyon a célzási rendszer mert rettenetesen jó pl sima clear sky nem si tudom ott picit fura nekem célzás szal nem úgy vannak fegyverek meg modellezve mint ebbe modba aki ebbe bele köt annak mutatok képet videót is szívesen.

Scarecrow
Lurkot ismerem az is hasonló majd azt is jobban szemügyre veszem csak az a probléma h ujjítás már 1 jó ideje nem jött ki hozzá

na kicsit elragadtattam magam, majd nekiállok megint aztán pofázok, amit írtál abban iagazad van kóóbáász

Scarecrow, abból a modból jól kimaradtam, de jól hangzik, mindenképp ki fogom próbálni

Semmi probléma nincs:) Remek kis mód ez Persze ennek is vannak hibái mint minden más módnak.Mellesleg "True zone [PROJECTS]" csinálták http://www.moddb.com/company/true-zone/mods Nevükhöz fűződik 1-2 remek kis mód.Valakinek valami nem jó az írja hátha tudom rá a megoldást ;)

Bár most kezdtem1 hete újra stalker shadow of chernobyl de így is megfulladok a sok módba csak az első részhez 4 módot szeretnék még kipróbálni és mindegyik 1 végig játszással.Most ez az első a Autumn Aurora ezt már 1 hete tolom megállás nélkül nem sietem el minden percét kiélvezem módnak sőt még agyperzselőt kapcsoltam ki és még cordonba szeretnék vissza menni ergo elejétől végig nézni mindent :D

Tényleg nem rossz az új graf benne, sikerült megcsinálnom de szerintem a complete jobb és ahhoz van realisztikus fegyverek bővítés is :)

Ahogy írtam is tényleg tetszetős a mod letöltöttem, az a baj hogy mikor elindítok egy új játékot le is fagyott... valaki help! :) ötleteket várnék vagy másnak is volt ilyen?

Nem igazán tudom mi lehet a baja mert nekem talán 1x fagyott ki az egész játék alatt. Nekem steam-en van meg az alap játék.Elvben legújabb patchelt verzió

Nekem nincs steam meg ilyen hókuszpókuszok. Game eredeti, de én letöltöttem az 1.0005 ös meg 1.0006 os patchet... külön a modhoz is van patch?

szerk.: úgy dob le h semmi hibaüzenet semmi mintha kilépnék.

Vissza
Top Alul