S.T.A.L.K.E.R anthology

mi lenne a jobb szerinted?

• legyen benne a cop is

Szavazat: 0 0.0%
  • ne legyen benne a cop

• nekem mindegy

• Összes szavazó
    0
hát mondjuk olyannal még nem találkoztam de bírám ha ehez is olyan lenne :D

Szerintem minden beállítás úgy marad ahogy shocban és a cs-ben volt szerintem nem változtatnak a leírásban is az lesz hogy és mindenki tudjon vele játszani (és nem csesznek ki az emberrel mint a fifa 09-ben hogy teljesen más volt a bill kiosztás)

jim67":2oec6wce mondta:
a cdproject álltalában integrálni szokta a patcheket a játékba , valószínűleg ha most vennéd meg akkor 1.5.9 verzión lenne .
na akkkor már biztos hogy a patchek integrálva lesznek. de amúgy a szinkront+feliratot nem tudnák ugyanilyen módszerrel integrálni :?:

stalker sohc-hoz nem volt szinkron , hivatalos magyarítás , nem is lessz , a cs-ben biztos benne lessz , a cop pedig a jövő zenéje, a kiadót még nem jelentették be , cdgalaxison a közeljövőben megjelenő címek között nincs anatológia , a cdproject honlalján sem , viszont az extrákat simán le lehet tölteni , és a még egy probléma a shoc jogai mintha a thq-nál lennének ,az ex ussr területén a gsc adta ki ,. hivatalos bejelentés a gsc felöl nem érkezett , hogy a világ más részén is lessz ilyen verzió , meg mivel a shoc ingyen letölthető , valszeg nem érné meg nekik , viszont az köztudodd , hogy az oroszok stalker mániások , szal egy kis extrával teletömve mégis jobban fogy . A gamekapocson a hír baküldött , valszeg orosz oldalról szedték , és juliusnak nemsokára vége.....

kösz azt gondoltam hogy a socnak nem vot hivatalos magyaritása de ha a soc ingyen letölthető akkor tudsz adni egy linket csak azért mert kíváncsi vagyok miben más egy ilyen ingyenes játék a hagyományostól

Szevasztok.
Játék közben kidob a játék! Mi lehet a baj?

látom megvolt a jelölés is , de valamiért nem volt jó - Jim67

totál off
másik topikba írni
amúgy bug megoldás rá a patch

Azokat kérdezem akik megvették az eredeti CS-t (remélem sokan), nektek is Clear Sky - Loner - Bandit - Renegade matrica volt a csomagban? :lol: Tudom überlol a kérdés, csak kíváncsi vagyok. Az utolsó kettő helyett lehetett volna más is szerintem. De a legfrankóbbak a gyűjtői kiadások, amikben a felvarrók vannak - meg a többi kacat, az nagy királyság!!!

Nekem tetszik az ötlet maga bár inkább úgy kéne kidobniuk, hogy egy stalker game-be az összes pálya ami a cs-ben soc-ban és cop-ban volt. Na Az fa*za lenne. Ja és még olyat is, hogy Dead Sity, Dark Scape... :D

hát az már nem lesz benne, ami kimarad , az nem fog visszakerülni...

Bizakodó tekintetünket vessük inkább a távoli jövõbe és kezdjük várni a SZTALKER 2.-t.
Jim, beismerem, hogy béna vagyok, de hogyan kell pm-et írni?

Még a COPot sem játszottuk végig:)) meg se jelent..még csak 1 patchet adtak ki hozzá...hol marad a többi 9? XD

Mért ne lenne? A GSC a többi játékát is igyekszik tovább fejleszteni, és a Sztalker a legsikeresebb
prodzsektük(de utálom ezt a szót), a Cossack után.

The Ras":lyzq1xqx mondta:
Szerintem nem lesz Stalker2... sajnos

szerintem meg nem kellen messzemenő következtetéseket levonni , valami ruszki srác beszélt oleggel , és állítólag más engine lesz a következő játékok alatt , ami lehet stalker 2 is meg akármi...

Az a baj, hogy nem bízom a GSC-ben. Az a bajom velük, hogy sokkal jobbak mint amiket kiadnak a kezeik közül. És csúsznak és 10 javítást adnak ki és közben meg ha kicsit több pézn vagy több idő vagy nem si tudom akkor pedig olyat tudnának alkotni, hogy tyíííí. :D (Szerintem)

Vissza
Top Alul