S.M.R.T.E.R. Pripyat

Tetszik ez a MOD?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
hát ez nekem abszolúte nem tetszik... ez stalker, ez nem doom, nem fear ez stalker, maradjon meg az alap hangulata... e nélkül egy 20 rangú FPS...

Na meg van az SGM móddal is a cop... kicsit érdekesebb volt a második Sztori vonal miatt, és hogy nem tudtam mit kell csinálni... de végül csak rá jöttem...
Meg kell hagyni hogy elég sok fegyverzet van benne, amiért mélyen a zsebbe kell nyúlni, de az archív mentek (kis pezó) ért jó pénzt kapsz... meg relikviából is sokkal többet lehet összekeresni...
de ami a kedvencem marad, amivel végig toltam a gémet továbbra is a Nimble-től vásárolható "Devasator" dobtáras shoti...:D
mesterlövészből a Draguniv "Tiger" ami a legtávolabb hat(a gaussal vetekszik a lő táv, és pontlövése) valamint a kedvenc karabélyom az új F2000-res amit a monolit beszerzőjétől lehet megszerezni, 90 töltényes tár(upgréddel) jó pontosság, stb... a legjobb az összes karabély közül...
az külön élvezet hogy vannak kis dokumentum szerű papírosok amit küldik ért vagy a fő küldetés teljesítéséért kapsz és azt felhasználva javul a lő távod, a pontosságod, és a fegyvered ereje.
végül is ilyen fegyver ismertető kis füzetek:D
azonban volt egy kis Spoiler... nekem kimaradtak a zsoldosok és a tudósok Meetingje miután elsőnek az X8ba mentem... mikor feljöttem egy Kriméra 2 vérszíó, meg 1 Kontroller várt:D

hát nemtudom... eleinte tetszett az ötlet, hogy új fegyverek, a SHOC-ból és a CS-ből pályák és stb, egy-egy új mutáns is tetszett, de a mászkáló csontvázak, csontvázkutyák, meg lila óriáspókok... valahogy kezd egyre kevésbé tetszeni a mod. Pedig látszik rajta, hogy sok munka van benne, ahogy meg lettek csinálva a dolgok, és szép-szép, csak épp b****atja az ember a feelinget. Lényegében azt, amiért leül játszani.

gerg0002":3c9yv50x mondta:
hát nemtudom... eleinte tetszett az ötlet, hogy új fegyverek, a SHOC-ból és a CS-ből pályák és stb, egy-egy új mutáns is tetszett, de a mászkáló csontvázak, csontvázkutyák, meg lila óriáspókok... valahogy kezd egyre kevésbé tetszeni a mod. Pedig látszik rajta, hogy sok munka van benne, ahogy meg lettek csinálva a dolgok, és szép-szép, csak épp b****atja az ember a feelinget. Lényegében azt, amiért leül játszani.

Há vágjad ki magadnak!

Egy korábbi verziót próbáltam. Viszont az all spawn-ban, amikor kitörölgettem, a nekem nem tetsző dolgokat, akkor alapvetően 3 lehetőség volt, elindult a játék, és bespawnolta azokat a dolgokat is, amiket ki akartam szedni belőle, b lehetőség: a játék elindult, majd amikor ahhoz a helyhez értem, ahol korábban bespawnolta őket, buggal elszállt. C lehetőség el sem indult. Sokat kínlódtam azzal, hogy egy "only weapon" modot csináljak, de azzal is rengeteg kínlódás volt, volt ami működött, volt ami félig, és volt amitől kiakadt az egész. smrt pont az a fajta modder, aki úgy csinálja a moddját, hogy otthon házilag nem nagyon tudsz rajta "hegeszteni" semmit...

Hali! Valaki meg tudná mondani, hogy a játék miért fagy ki mindig mikor felrakom a modot? Más: magyarítással nem tolja senki ezzel a moddal?

Hali!
Még egy kérdés. a 0.41 alpha verziót töltöttem le, és feltűnt, hogy a fegyverek se új hangot se új textúrát nem kaptak. Másnak sem?

Nemtom vannak -e új hangok, nem izgat. A fejemben van elég.

A 0.45 még nincs a kanyarban, de már 80%-nyi kész van belőle. 2012 első felében várható valószínűleg.

Aham. Más:
Az új fegyverek, és öltözetek mikor lesznek elérhetőek? Mert eddig semmi új fegyver és ruha nem volt a repertoáron a kereskedőknél, se bagolynál se hawaiinál...

de én újonnan a 0.31 et használom. nem oszt nem szoroz akkor is nekem kell megkeresni?

Vissza
Top Alul