S.M.R.T.E.R. Pripyat

Tetszik ez a MOD?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
De Strelok túljárt mindegyiknek az eszén :-) Sajnálom, hogy végül ott hagyta a Zónát :-(
Ha egyszer nekifutok a könyvemnek, akkor tuti, hogy Strelok visszatér a Zónába.

Ezt a két videót láttátok?

http://www.youtube.com/watch?v=fiLSmt_51BU

http://www.youtube.com/watch?v=fwPnHQlGKto

Azoktól a kurva pókoktól kirázott a hideg :-/

A Giant Pseudo Gianteket elég lesz kicsinálni...

Ja, és van még egy:

http://www.youtube.com/watch?v=ws6Vr7f3UsA

SHOC Snorkok 0.45-ben :-) Jobban tetszenek, mint a COP Snorkok.

Honnan van a monolitosoknak szuper felszerelése és bő ellátmánya?Az igaz hogy a zónán kívülről.De a Dokik hozasák be nekik elméletileg hogy házőrzőik kitűnő formába legyenek.Erről mesél is nekünk kisé rejtjelezve a CS c. részben a kereskedő is.És a monolit ezért is marad a zóna középonja körül ezt a zsoldosok is jól tudják ám.
Amiben az a poén hogy a Szolgálat már rég tud róla ezért maradnak mesze a középontól.Szegény tudatlan Free Dome elis ment Pripyatba tábortvetni és állítólag ki bírták 2 hétik az a kérdés mit találtak ott hogy viszamenekültek inkább?Bizonyíték arra hogy a Monolit a tudósok bábja:a Gaus puskák és fejlesztett gyári táraik amik minőségüktől fogva a zónán kívül készülhettek.

Igen, szaggat, mert DX 10-ben tolja, max beállításon. Úgy még az én gépemen is szaggat. Jó, full enchanced mode-ban tolom, és azért úgy is, de engem nem zavar, mert élvezhető a játék minősége.

Majd meglátjuk, hogy a 0.45 hogy fog menni a gépeinken. Asszem valami atmosfear cuccos lesz egyedüli grafikai módosítás. De ebben nem vagyok 100% biztos... Gondolom az atmosfear mod egy kicsit baljósabbá teszi az amúgy sem túl vidám játékot..

nem rossz, korábban én is gondoltam mutáns pókra, de az a baj vele, hogy igazi akkor lenne, ha tudna a plafonon és a falon is mászkálni. Hiányoltam a stalkerből a légitámadásokat, és egy ilyen szörny meglepő lehet zárt sötét helyeken, ezekből meg sok van a stalkerben. Meg egy olyan betmen is kellett volna, mint amilyen a metro-ban volt, meg mutáns madarak meg bogarak, amik rajban támadnak. Akkor teljes lenne a paletta. Kiváncsi vagyok fog e menni ez a pók a plafonon,de szerintem nem nagyon lehet megoldani Xray alatt az ilyesfajta AI navigációt. Mindenesetre én várom a 0,45-öt, ha kijön újra felteszem a CoP-ot .

[mod]Ne írj dupla hozzászólást - Tibi[/mod]

én gondoltam arra is most hirtelen, bár a metrot nem szeretem (szerintem egy elég középszerű játék volt, buta ai-val, gagyi szörnyekkel, az egész egyszer játszható, a pozitívuma tán annyi, hogy van egy fajta hangulata, meg 1-2 fegyver jól néz ki benne) hogy a varjak bizony támadhatnának.
Korábban felvetettem Smrtnek, hogy mi lenne, ha visszahozná a helikoptereket (valamelyik régi Shoc modban lehetett helikopterre lőni), de valami olyasmit osztott, hogy leesnének az égből.... ezt nem egészen értettem.

Szerk.:
A Smrter 0.45 fórumon arról megy a beszélgetés, hogy mennyire lesz stabil a 0.45. Smrt azt mondta, hogy alapvetően stabil lesz a mod, de új játék kezdéskor néha lesz random crash. Mondjuk ez egy kicsit fura.

gondolom nincs rendes törésmodell a helikre, így nem lehetne kinyírni őket, mert ha leesnének akkor látni lehetne, hogy nem lett semmi baja mikor lezuhant. A vanilla SoC-ban is le lehet őklet lőni, csak a pálya területén kívül "érnek földet" ( eltűnnek a semmibe)

Okéj, legközelebb szerkesztek :-)

Szerintem a helikopteres dolog csak akkor lenne a COP-ban értelmes, ha kiújulnának a frakcióháborúk, és lehetne újra a Military ellen küldeni. Mint már korábban írtam, úgy néz ki, hogy a 0.45-ben lesz frakcióháború, és a +2 új frakcióval még érdekesebb lesz a dolog :-)
Nem tudom pontosan, hogy mi lesz az új frakciók neve, az egyik talán Dark Stalkers lesz, a másikra nem mernék még tippelni sem...
Mindenesetre abban reménykedem, hogy majd a Smrt 0.5-ös verziójában lesznek végre női stalkerek is, és olyan pályák is, mint a Cordon (Már most tudom, hogy a 0.45-ből rettentően hiányozni fog nekem, főleg a Dark Valley pálya után :-( ) vagy éppen a Swamps. Azt is egy zseniális pályának tartom, ideális lakhelye a Bloodsuckereknek és a Boaroknak :-)

0.5 ? Azér ne siessünk, a 0,45öt is igérik már jóideje.

Igen, és még mostanában nem fog megjelenni szerintem, Smrt szerint sok munka van még hátra. De régebben elpotyogtatta ezt a néhány morzsát a 0.5-ös verziórol :-)

Martin007":39oi1rmw mondta:
Bizonyíték arra hogy a Monolit a tudósok bábja:a Gaus puskák és fejlesztett gyári táraik amik minőségüktől fogva a zónán kívül készülhettek.

A Gaussok tárai a Zónában készültek. Ne feledd, hogy egy lelet (Flash) tárolta bennük az energiát. A Jowisz (Jupiter) gyárban, valamint később a titkos laborokban folyt a gyártásuk. (Lásd: Jupiteri dokumentumok, CoP)

WD úrnak igaza van, és egyébként is, a részeges technikus saját kezüleg tud lőszert csinálni a Gauss puskához. Ő pedig eléggé nem a Zónán kívül éldegél :-D Sőt, az a faszi rakja neked össze a Gauss puskát, amikor elviszed neki a Creekben található undergroundból a papírokat. :-)

Egy hangulatos klipp, és jó (hangulatos) zene hozzá:
http://www.youtube.com/watch?v=eaPw0I9BDFI&translated=1

Azt nem tudom, hogy a Monolith honnan szedi a Gaussokat, lehet, hogy azok a tudós faszik gyártják. De tény, hogy sokkal több van náluk, mint bárkinél a Zónán belül.

Vomi: A SoC-ban van egy fickó, akit ha megmentesz a vérszopóktól elmondja neked, hogy egy fickó 800Rubelért (!) árul Gaussokat.

Ja, aztán marhanagy szopás a vége, mert amikor odaadod neki a lét, akkor elbattyog, és nem hoz vissza semmit. De ha utána akarsz menni, akkor meg megtámadnak. Úgyhogy ez felejtős.

Vissza
Top Alul