S.M.R.T.E.R. Pripyat

Tetszik ez a MOD?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Ha nem utálnám a Dutyt és nem örülnék mindenkinek, aki kiábrándul belőle, akkor elmondanám neked, hogy aki a banditákkal szövetkezett, az Morgan volt, egy kollaboráns szemét.

gyerekek ha már a arról vitatkoztok ki kit árul el...
Morgan Kapzsi volt, és a frakció fegyvereit adta el a frakció tudásán kívül... ez nem a szolgálat lepontozása, mivel a szolgálat nem szövetkezik a söpredékkel...
de ha már elárulás... Clear skyban mi a véleményed az áruló másodparancsnokról, aki eladta az egységeik pozícióit, pedig Csehov és ő alapította a frakciót?
ez már a szabadságot pontozza le hogy még a másodparancsnok alapítójuk is képes őket eladni...

És igen én lojális harcosa vagyok a szolgálatnak, és támogatok Katonai stalkereket is... "A szabadság a drogos balfék banda"

Ezek után fogalmam sincs, hogy kiben hihetnék... Komolyan mondom, a bezombultak a legmegbízhatóbbak, azok legalább összetartanak, és egységesen utálnak mindenkit :-)

Viccet félretéve, (eddig) nincs olyan, aki maximálisan megbízható lenne. A stalkerek is leölik egymást az artifactokért. A renegátok árulók, a banditák hiteltelen faszkalapok, a zsoldosok megbízhatatlanok.
Hol az igazság? A katonaságnál szintén vannak olyanok, akik lefizethetők.

Vominak igaza van az előbbi hozzászólásában. Remélem lehet majd a Stalker 2-ben Monlithnak állni.

Vominak igaza van az előbbi hozzászólásában. Remélem lehet majd a Stalker 2-ben Monlithnak állni,vagy bezombulni, és ennek ellenére folytatni a játékot.

WD, én is arra gondoltam, hogy ha a Monolith nem lenne annyira fanatikus barmok frakciója, akkor beállnék.
Úgy néz ki, hogy a Smrter 0.45-ben lesz valamiféle frakcióháború :-) De Smrt nem fejtette ki, hogy hogyan gondolja :-(

Szerintem a Monlithokat irányítják, ha engem kérdezel. Senki nem lehet annyira fanatikus. Az ember, mint lény nem képes rá.

Igen, abban igazad van, hogy irányítják őket, gondolj arra a Monolith csapatra, akiknek "lehullott a szemükről a lepel". De itt jön az a kérdés, hogy vajon ki irányítja őket, és hogyan? Gyanítom, hogy még erre sem fogunk választ kapni a Stalker 2-ben.
A saját véleményem az, hogy valami idegen objektum (vagy egy idegen faj) állhat a dolgok mögött.

Mondjuk nekem még az sem világos, hogy ki építette az Agyperzselőt. Nyilván ha meglesz rá a válasz, akkor az már részben megválaszolja az előbbi kérdésemet is.

Szerintem az lehetett, hogy a C-consciousness megépítette a Monolithot, ami tulajdonképpen egy lelet, ami pszi-hullámokat bocsát ki, ezzel irányítva a Monolithosokat. Ezeután a C-consiousness arra utasította a Monolithokat, hogy építsék meg az Agypezselőt.

Tudósok egy csoportja, akik valamilyen, az Avatarban lévőhöz hasonló gépekbe feküdtek, ezáltal irányítani tudták a Zónát. A Monolithosokat eredetileg a testőreiknek szánták. A SoC-ban elképzelhető olyan befejezés, ahol Strelok elpusztítja őket.

Nem, hanem úgy működik tovább, mint egy élőlény. Szabad akarattal, hasonlóan a globálisan vett Természethez.

Valójában a storyanyi hogy a tudósok gondolatirányítást akartak csinálni csak kellet 1 nagy energia forrás és egy zárt körül teszt terep.Történtek a dolgok amiről mindenki tud csernobili 4 es reaktor szabotálása stb stb.Meglett a hely és az energia forrás.A CS-vezére és pár tudós megépítették az agyperzselőt.De jött 1 kis bökkenő a zóna él és harcol.Ezért a csoport 1 Része CS-lett és elbújtak az ingoványban.A Stalkerek elérték az agyperzselőt valószínüleg 1 értelmesebb sztalker rájött hogy ez fontos ő lett az első monolitos katona máig készülnek a tudósok viszamenni de a Monolittal őriztetik a hejet a zónától.

A Reaktorban található gépek amire vannak kapcsolva az enberek az a C öntudat maga a rendszer az hogy ezek a volt stalkerek irányítják a monoltitot mivel mind tapasztaltak már jól tudják mit kell tenniük az egyensúj fennmaradásáért.Ha valaki túl sokat tud akkor hamarosan monolitosk seregei ömlenek rá ha nemsegít lást Clear Sky c. Rész Kitöréseket renged rá irdatlan menyiségben.

Vissza
Top Alul