S D MOd

Úgy látszik a srác eléggé ráment az ilyen láthatatlan-átlátszó mutánsokra. Engem egy kicsit a Metrora emlékeztet, és ez nem biztos, hogy jó jel...
De majd használat közben kiderül :-)

Van egy olyan érzésem, hogy ez az S. D. mod útkeresésnek jó lesz, de végül is Smrt fogja learatni a babérokat a jóval kiérleltebb Smrter 0.45-tel.

A Dead City modban át volt ültetve a librarian vagy mi a rák a metroból, de elég bénára sikeredett :-/
Remélem SD nem cseszi el. Mármint az új mutánsokat.
Úgy látom, hogy a metroból is tesz bele párat.

megszűntették az oldalát, mivel a képeket csak úgy haknizta össze.

Egyébként meg a mutánsairól látni lehetett, hogy a Metro meg a far cry játékokból lettek odatoszva.

Meg mellesleg az is feltűnt, hogy eléggé megalkuvó volt a köcsög.
(Pl. Ha ilyen befejezést írok, az jó lesz?)

Már nem azért, de aki modot csinál, az tudja már, hogy mit hogyan akar.

LOL sose értettem mire jó ez. Crymodon is volt egy IQ warrior csóka aki photoshoppolt Crysis 2-es screenshotokat tett fel GI modként, csak azt felejtette el hogy a HUDra nem kéne hogy hasson a színkorrekció, aztán az összehasonlítós (előtte/utána) képeknél le is bukott.

az oldalon egy üzenet van csak, amit a srác írt, hogy nem csinálja meg a mod-ot (vagyis megcsinálja, de saját használatra) a tapasztalt ellenállás miatt. Mondjuk jah, lehet én is felkapnám a vizet, ha teleírnák az oldalt, hogy így szar, úgy szar, innen csórtad, onnan csórtad... úgyis szar lesz, xy-é jobb... de nekem tetszett az ötlet. érdekes kezdeményezés volt egy ilyen játék, bár úgy nem teljesen stalker...

Vissza
Top Alul