[Rtcw-Portal] Saját szerver beállítás

Állítsunk be saját szervert a jövőben?

• Igen, szükség van rá!

Szavazat: 1 100.0%
  • Attól függ mennyibe kerül.

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem fontos, más szervereken is játszhatunk.

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    1

rtcwtzs

ADMIN
Csatlakozás
2010.10.14.
Üzenetek
288
Reakció pontszám
0
Webhely
rtcw-portal.com
Nos, ezt a témát mostantól csak a portál tagok láthatják, a látogatók elől bezártam :) A téma: Saját szerver!

Régóta beszélünk róla és véleményem szerint ha ez a közösség bővül akkor mindenképpen illő lenne egy saját portálos vagy magyar szerver a magyar játékosoknak! :) Szeretném kikérni a véleményeteket, úgyhogy gyerünk szavazzatok róla!

Sajnos a korábbi magyar szolgáltató, ami elég olcsón adta volna nekem a wolfos szervert, átalakult így az árak is megváltoztak. Ezért valószínű hogy németből kéne beállítani a szervert ami gyorsabb és drágább is, mint a magyar szerver. Ez mondjuk nem baj, ha úgy látom, hogy komoly a hozzáállásotok, akkor fogunk is lépéseket tenni a saját szerverünk érdekében!

Szeretném hozzátenni még azt, hogy legalább 2 szervert szeretnék egy DM és egy OBJ szervert :) Vagy egyiket vagy másikat, ha lehetőségünk nyíilik rá akkor akár mind a kettőt! Azt is megemlíteném, hogy ezt a szervert, szervereket nem csak magamnak akarom beállítani, hanem nektek, nekünk, főként a magyar játékosoknak! Ehhez azonban szükségem van pénzügyi támogatásra is, úgyhogy aki úgy gondolja értesítsen támogatásának szándékáról!

Egyenlőre ennyi, Ti jöttök! Hajrá! ;) O0

HULK mondta:
De igen.. Viszont kapkodni sem jó, tuti nem lenne jó vége. Először is meg kéne beszélni, kik szeretnének csatlakozni, és miért. Saját vagy vmelyik szerveren együtt játszással sok minden kiderülne. Klántagnak lenni felelősség, mert ha az illető pl egy publikus szerveren balfaszoskodik (másoknak beszólogat, f@sszopóskodik) akkor az egész klánt lehet úgy fogják kezelni. Nem nehéz hamar bemocskolni egy hülyének egy klán nevét, láttam már ilyet sajnos..
Jah, tökéletesen igazad van! Én mondtam korábban is csak akkor lépek ki a .Wv'-ből, ha látom komolyabb emberek hozzáállását egy magyar csapat indításához! MOndjuk ha csapat nem is lesz még, szerver azért jó lenne :) Abban is benne vagyok, h játszunk csapatban, mi akik eddig itt tagok vagyunk és nézzük meg élesben ki, hogy nyomja! O0 Én a LotW szervert ajánlanám első sorban. Az OBJ szerver és sztem nem is lenen gáz ha ott nyomnánk kezdetben...nos?

Teljesen egyetértek, amit írtál szerver kiváló! Mióta kipróbáltam, nem is járok H4S-ra..  :)

Vissza
Top Alul