Resident Evil

vosztrikov

New Member
Csatlakozás
2008.11.17.
Üzenetek
564
Reakció pontszám
0
Hely
Szombathely
A Capcom nagyszerű játéka !
Aminek 5. része remélhetőleg PC-n is tiszteletét teszi !

Történet röviden: A világméretű cég az Umbrella Corporation egyik titkos földalatti laboratóriumában elszabadult a pokol ,és az odaküldött kommandósok közül senki nem jött ki élve .Néhány nappal később Racoon City városa is megfertőződött a T-virus-al ! A holtak életre keltek és kitört a pánik !Itt ismerkedhetünk meg Leon Scott Kennedy-vel aki a városi rendőrség tisztje !Heves harcok után végül megmenekülnek a városból amit egy atombombával "tisztítanak meg " ! Ez az eset örökké megváltoztatta a világot és a T-virus felkerült a fekete piacra. A következő részekben már a következményekkel számolunk, először valahol az Atlanti-Óceán spanyolok lakta szigetcsoportjain ,később Afrikában de itt már új hős veszi fel a harcot a gonoszokkal és a vírus képezte mutánsokkal,zombikkal és még annál is rosszabb teremtményekkel...

hát kérlek a resident evilt nagyon ne ugy képzeld el min a Doom ot, mert nem FPS ez az első, grafikailag sehol sincs a Doomhoz képest, ez a mésik PC meg konzoll(joystick) nélkül teljessen játszhatatlan mert gameboxokra tervezték(PS2, Wii meg ijenek). amugy nagyon jó játék, vannak benne frappás egyszerü de megeröltető fejtörők titkos ajtók.... jó játék megéri az árát xd

A Resident Evil 2-3 tetszett, a 3 az a kedvenc játékaim között van, a többi nagyon nem tetszik... De az is lehet hogy ízlésficamom van:S

Hát Sempai, nem roszból de talán tényleg, a harmadik az nagyon tré, szerintem a biohazard(4) volt a legjobb része, mivel nincs gameboxom ezért az 5-ösről nem nyilatkozom, és remélem hogy mejelenik PC-re is. A második az tényleg jó, de a 4es viszi a pálmát.

Mi a baj a 3-mal? Az újabb részekkel az a bajom hogy nincs meg bennük az a Resident Evil hangulat. Grafikailag egyáltalán, játékélményileg meg annyira sem. Most a 4 ről beszélek, 5tel nem játszottam. Nem rossz játékok ezek,de valahogy hiányzik belőlük az a jókis RE hangulat. A hármat kb 10 éves koromban toltam végig PS1-en, úgyhogy az nekem favorit ;)

igazából nics vele olyan nagy gond de nekem nem jött be, az volt a bajom vele hogy az irányítás az nagyon nem volt ott. Szal nem ugy mint a négyesbe hogy egy golyó alap pisztolyból és HeadShoot, a célzás nem volt semmi. egy istenért se oda lőtt ahova én céloztam de lehet hogy csak én vagyok béna. meg nem tudom de a sz@r célzás ellenére nem volt túl nehéz. most mittudom én...

Igazából az RE-k mindig is konzolra szánt játékok voltak, nekünk pc-seknek meg odadobtak egy átiratot, ami az irányításon meg is látszott...

Én a 4. részét Leon S. Kennedy és Ada Wong szemszögéből is végigjátszottam. Ha ezt megcsinálod, akkor lesznek új fegyverek,ruhák és pontvadászatos pályák nagyon király XD

Amúgy a 4 a kettő előtt játszódik vagy mi? Mert a kettőben is volt egy Ada, de ott meghalt...

Vissza
Top Alul