Resident Evil 3 (2007)

Szerinted milyen?

• 1

Szavazat: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• Összes szavazó
    0
Bocs hispán de sztem az 1. volt a jó (Kaptár), a többi csak rókabõr szvsz.

Én még a 2-ig se jutottam el (filmnézés nem az erősségem ha mást is csinálhatok :D ) de az első az tényleg jó volt eljen . Nem is tudtam hogy már van 3. rész <:D> .

Amúgy a játék elõbb volt mint a film, ugye? A játékból készült a film?

Igen, a játékból lett a film.

A nyújtásról annyit, hogy minden résznek magvan a maga ötlete, a 3-ban is egy új történet van, igaz az előzőek folytatása. Persze azt nem tagadom, hogy az eredeti az az 1 volt, de ettől még sztem a folytatások is jók lette. Arról nem is szólok, hogy lesz 4 is :D

Akkor jevek én is a sorban! :oops:

Maga az Extinction nagyon is bejött nekem, de annyit érdemes tudni, hogy én ezeket a zombis dolgokat kedvelem, B trash horror zombie movies 4ever. Nos a téma elég érdekes mert hogyan is kapcsolódik a 2. részhez a 3.? Sehogyan sem, mivel keményen dobtak Raccoon (mosómedve) városra egy nukleáris tölteten nem?
A mask-ok nagyon királyak az effektek is jók lettek, de tény, hogy a kaptár lett a legjobb, ott még nem voltak ilyen természetfeletti képességei a csajszinak :).
A madarak -ból (A. Hitchcock- The birds 1963) azért az bazi nagy lopás volt amit csináltak, amúgy a sivatagos téma nagyon is oké, de nem érzetem a végén azt, hogy most ennek itt vége, szal' , így már értem, hogy miért is lesz egy 4. része, de most ezt éljük, lesz Terminátor 4 is , persze az már eléggé szar lesz, de pénz, pénz.
Már megint kinyírták Project Alice körül az egész csapatot, ezt nem nagyon szeretem benne, miért kell mindig kiírtani az embereket?
Egyedül egy ilyen világban senki sem marad életben még akkor sem ha a 3 részre teletömik ilyen természetfeletti cuccokkal:).

Egybevéve 5-ös szavazatot adtam le, mert az összhang megvan és átérzem, vagyis bele tudodm magamat élni a szituba. Így, ahogyan az elején is írtam megéri megnézni, persze vannak fenntartásai az embernek, mint ahogyan azokat én is leírtam , de ezek nem olyan tényezők, amelyek befolyásolják a végeredményt. Az első rész után számomra ez lett a másik legjobb része.

Egyetértek veled widra. Én is épp csak annyit kifogásolnék, hogy egy ilyen világban nem lehet életben maradni. Ha összeomlik a bioszféra, nem hogy évekig, egy hónapig sem lehet túlélni, nem csak egy embernek nem, egy karavánnak sem. Bár a végén felmerül ott is az élelem hiánya. Kicsit az volt fura, hogy a végére pont annyi ember maradt, amennyi befért a helikopterbe. Kíváncs vagyok, ha többen élik túl, hogyan őrzik meg az emberségüket a végén, hisz így elkerültek egy igen kínos szituációt, nevezetesen hogy ki maradjon ott...

Ami azért érdekes, és megnyugtató is egyben, hogy elvileg Alice megkapta a lehetőséget arra, hogy megalkossa a vírus ellenszerét. Ez azért jó, mert a következő részben már lehet a környezet egy részben újjáélesztett, valamennyire megint benépesített és újracivilizált világ, ami rengeteg lehetőséget ad. Várom a követező részt annak ellenére, hogy magam nem rajongok a horrorért, mégis a Resident Evilt mindig megnézem...

én nem láttam de nem is akarom látni szerintem nem lehet valami jó
(akik zseretik azok na kapják fel a vizet)

hispan1":35xb517h mondta:
Egyetértek veled widra. Én is épp csak annyit kifogásolnék, hogy egy ilyen világban nem lehet életben maradni. Ha összeomlik a bioszféra, nem hogy évekig, egy hónapig sem lehet túlélni, nem csak egy embernek nem, egy karavánnak sem. Bár a végén felmerül ott is az élelem hiánya. Kicsit az volt fura, hogy a végére pont annyi ember maradt, amennyi befért a helikopterbe. Kíváncs vagyok, ha többen élik túl, hogyan őrzik meg az emberségüket a végén, hisz így elkerültek egy igen kínos szituációt, nevezetesen hogy ki maradjon ott...

Ami azért érdekes, és megnyugtató is egyben, hogy elvileg Alice megkapta a lehetőséget arra, hogy megalkossa a vírus ellenszerét. Ez azért jó, mert a következő részben már lehet a környezet egy részben újjáélesztett, valamennyire megint benépesített és újracivilizált világ, ami rengeteg lehetőséget ad. Várom a követező részt annak ellenére, hogy magam nem rajongok a horrorért, mégis a Resident Evilt mindig megnézem...

Nem tom én az újjászületést úgy képzelem el, hogy marad minden olyan, mint a 3. részben, de ugye minden más város változó, mint ahogyan láttuk Tokio-t is, csak az emberek kezdenek majd visszatérni és csak utánna kezdődik meg az építés újra :oops: majd meglátjuk én várom!

Szerencsére megvan a készítőknek az a lehetősége, hogy a következő rész akár 20 év múlva is játszódhat, szóval bármi lehet.

Nem tudom, de igaz erre nem is gondoltam, véleményem szerint azért nem fognak akkora szakadékot hagyni a 3. és a 4. rész között....Majd majd :wink:

fú láttam isminél ezt a resi 3-at. ami először feltünt, hogy a zombók úgy mozognak benne mint a 28nappal később-be. ej miezmán? legalább a producernek megmutatták volna a játékot, hogy tudja miről van szó, de ugyanezt szajkózom az első rész óta. mostmár killbill feelingje is van, nos ez 1 hatalmas nagy gólyakaki. sajnos.

Jó persze amióta a remake-t éljük mutass nekem egy átlagon felüli frankó zombis filmet vagy bármilyen mást a (28 nap, hét az teljesen más :) );
kategóriákban nálam az etalon Land of the Dead meg persze a nagyöreg
George A. Romero.

Meg még sorolhatnám, de annyit, hogy a resi nekem tetszik és mivel nem abban a korszakban vagyunk, hogy mindenből a legjobbra törekednek, így egy kicsi gyöngyszemnek is lehet örülni a kategóriában!

Dawn of dead (1978)
Night of the Living Dead (1968)

érdemes megnézni őket, de azoknak nem ajánlom, akiknek semmi képp nem tetszik a zombis film meg a hasonló B trash múvík

szerintem lehetne film a half-life 2 ből is :P

A stalkerből is lehetne megint film, ha már itt tartunk, csak előre félnék, hogy hogyan fogják elk*ni hálivúdban...

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul