Rendszerkövetelmények

ponn ugy ahogy montam: telepités? pipa, elinditas? pipa, kiugrik az ablak? pipa, error log? pipa, szidom az annyát? pipa, eredeti a játék? pipa

Sziasztok

Gép: P3 1200MHZ
Memőria: 512mb ram
Videokari: ATI Radeon 9550 256 mb
HDD:50GB
Csoda ha megy a stalker ezzel a config-al?

jim67":7yh5k0b1 mondta:
pontosabban a 64 bit-es oprendszerek azok tudnak 4gb-nál többet kezelni , 32bites sajons csak 4gb hajlandó felismerni , és ebbe beleszámít a videókari memóriája is .

A zixpé sajnos csak 3 GB-ot ismer fel a 4 GB fizikai ramból. A 4 GB virtuális memóriából pedig 2 Gb-ot kap a rendszer kernel, és 2 gb-ot a programok, pl. a Stalker.
Éppen ezért száll el a Bár környékén a Supermodpack 2.3 "out of memory" ctd-vel, hiába van a gépemben 4 gb ram Xp 32 alatt. A supermoddal a játék túllépi ezt a 2 GB-os korlátot, és xp alatt ez ctd.

Vista 64 alatt nekem simán fut a játék, nincs többé out of memory ctd. Ehhez meg kellett peccselni az XR_3DA.exe-t, hogy 2 gb-nál több ramot is kezelhessen.

Itt van hozzá a patcher, ami Vista 64 alatt 4 gb ramot (vagy többet) engedélyez az exe-nek:

http://ntcore.com/4gb_patch.php

Sziasztok.

Most kapta meg ezt a játékot és nagyon jó lenne ha menne ... :)

Menni megy csak mikor a szeméttelepre akarok átmenni kilép töltésnél és utána amit mentettem vissza akarom tölteni ugyan így kilép.

Szerintetek mi lehet a baja?

A gépem P4-Dual Core 2,66 GHz és 512 MB DDR2 533 MHz RAM

Tudnátok segíteni mi lehet a baj?
Meg közbe olvasgatok össze vissza itt hátha volt itt valakinek ilyen problémája :)

Feltetted hozzá a patcheket?? Milyen rendszeren nyomod xp vagy win7?? De ha bemásolod a user.ltx-et annak is egy részét ami az alján található talán kivan írva h eroor már nem tudom régen volt :D. Esetleg raktál fel hozzá modot??

Velem nem volt iylen h kilpjen csak moddal még alapjátéknál sem pedig én még régen vistával nyomtam semmi pöcs meg nekem is 512 ram és radeon 9550ennel :D. És nem cisálta ezt :D.

nekem nincs fent mód nincs patch és XP-m van és a tartalma annak a mappának

És azt hol lehet megtalálni vagy is az user.ltx-et?

Igaza van a többieknek egy kicsit részletezhetnéd még a konfigurációdat, bár itt nem hiszem hogy azzal lesz a baj.

őm nem eredeti sajna :S:(

[mod]
4ya30k4.gif
[/mod]

De jártam már gy még nagyon régen hogy megkaptam valami másolat bigyuszt és megvettem eredetibe és úgy nem volt jó :(

Már vagy 1 éve nem játszottam semmivel sem :)
Ez lenne az első játékom é nagyon tetszik is ... :)

Ám azt hiszem vga ...

tücsi :D Az egyik spanom kutyáját hívták így. Már vagy 4-5 éve halott szegény :(

Ez a srác most miért is repült ? Lehet, hogy lemaradtam, de a kis warezolástól eltekintve úgy látom nem csinált semmit. :|

Azért kapott ban-t, mert elszólta magát hogy nem eredeti verzióval játszik. Már régen megbeszéltük a ,,vezetőségben" hogy az ilyen eseteket ban-nal jutalmazzuk, szóval akinek nem tetszik az mehet panaszkodni hispan bácsihoz :P .

szerintem akkor a fél fórumot ki lehetne csapni :D

Vissza
Top Alul