Rendszerkövetelmények

itt biza az az 1 g ram az nagyon nagyon kevés... javaslom bővíts ramot vagy legalább a lapozófájlt nézd meg mekkora és növeld meg a méretét...

Ilyen VGA-val természetes, hogy nem megy maxon. CPU is bírna többett...

Pyura-nak igaza van a ram az nagyon kevés a vga az is elég harmatos (szerintem ha több ram lenne benne a vga miatt nem mennne max-on )

ramot ha szeretnéd hogy a CS is maxon menjen később min 2Gb de ha teheted inkább 3Gb legyen a vga-t jobb lenne cserélni, mostanában egész szép árért elég ütőseket lehet kapni

thx srácok, igyekszem majd akkor kicsit fejleszteni a gépet...

Nightwatch":25mzqpi3 mondta:
ramot ha szeretnéd hogy a CS is maxon menjen később min 2Gb de ha teheted inkább 3Gb legyen a vga-t jobb lenne cserélni, mostanában egész szép árért elég ütőseket lehet kapni

szerintem nem kell 3gb..... de ti tudjátook tegnap haver vett memóriát aztán beraktuk a gépembe hogy müxenek-e..... eddig 2gb volt és beleraktuk azt az 1gb...semmi változást semm érzékeltünk se játékokban se windows-ban..... sőt a dual chanall-ről is le kellett mondani ahogy Pura írta a másik topic-ban

Ezt én is szeretném tudni, mert nemtom eldönteni, hogy 2x 1GB-om, vagy 3x 1GB-om legyen..? :?

Kipróbáltam és nem látok különbséget CoD 4 alatt ha be van vagy ha ki van kapcsolva, szóval tényleg nem lehet annyira fontos...

Az jó Nightwatch, főleg ha később már muszály lesz a Vista.. Én is 2x2GB-ot fogok berakni majd új gépbe..

Amúgy én azt hallottam, hogy Vista alatt gyorsabb a SoC, lehet, hogy én nem emlékszem a hátoldalára, de megy 1általán Vistán :?: :? :D

100% hogy megy! Nekem is vistám van, de azt nem tudom hogy tényleg gyorsabb-e ;)

Nekem SP3-as XP van Inno 3D 9800GT 512-MB 256-bit (AMD 4000+ Socket Am 2 X2 processzor)
4giga ram és érdekes módón meg meg akad a játék lehet hogy a 4000+ proci nem elég neki lehet hogy kell neki egy 5000+ is.

mien xp-d van? 64bites v 32bites

nekem 32 bites vistam van sp1el E8400as proci,2gb ram meg 2db9600gt slibe
es nem akad maxon hanem generalja szepen az 50-60fpst

[mod]Szabályzat!

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

hispan[/mod]

KönigsTiger neked a S.T.A.L.K.E.R szerintem DX10 alatt fut nekem meg DX9 és lehet hogy ez is baj hogy nekem DX9 van de a DX10 kicsit elvesz az FPS-ből mondjuk nekem így DX9-el olyan 50-60 FPS is előfordul de inkább olyan 40-50 FPS van változó

32-Bites SP3-as XP

Vissza
Top Alul