Rendszerkövetelmények

Amivel biztosan megy 1920x1200-ban 60fps felett, mindent fullra húzva:
Alaplap: Asus M2N-E SLI
CPU: AMD Athlon 64 X2, 3015 MHz (15 x 201) 6000+
Video: ASUS EN8800GTX/HTDP/768M
RAM: 2GB
vindózikszpé

Ezzel sem megy mindenhol 60fps-t. (Tapasztalat)
Reméljük CS kiegyensúlyozottabb lesz.

augusztusban végre lesz új gépem, és arra szeretném felrakni a STALKERT (SoC). Még 2 hete a winchester végleg megadta magát a régi gépen, és rajta volt a SoC az is elmúlt.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az új gépre fel tudom-e tenni az install kóddal ami a dobozban volt, mert a régit nem tudtam normálisan uninstallozni, szóval ezért tüske ez a szememben, használható-e még a régi kód?

egyébként szerintem ha nem írsz kódot akkor is felmegy mmert ugye a kód az a multihoz kklle De egyébként biztos fel tudod tenni. (MIlyen képed lessz kb ? )

az vicces. amikor a játék raktam fel akkor kérte a kódot beírtam és ment tovább, multihoz meg nem kellett kód :D
a kép remélem max grafon fog menni...( Core 2 Duo E8200, 3Gb RAM, MSI 8800 GTS 512Mb, monitor még nem biztos...), de nem tudom, minél jobbat szeretnék kicsikarni ebből...

én azt a 8800 gts elfelejteném az biztos most jött ki az amd-től Radeon HD4850 512MB ez olyan 37-40 ropi körül ha van több lóvé akkor Radeon HD4870 512MB 54 körül a 8800 gt alapból megveri sőt a a 4870 a 9800gtx-et is otthagyja a fenébe ha nvidia párti vagy akkor....... vegyél inkább 8800 gt-t.
memóriából szerintem nem kell olyan sok majd kicsi később (viszont ha vista- t akarsz használni akkor érdemes ha xp-t akkor meg nem fogod érezni a külömbséget ) ha tudsz akkor 1066mhz modelll-t választ a memóriából NE a 800mhz-t (pénzben nincs sok külömbség de az 1066 az jobb lessz ). a proci azz 1 korrekt darab.

mindent összefoglalva a vga azt szerintem hagyd kki de te tudod (megjegyezném hogy most vettem nemrég 9600gt-t nos ha lessz 1 kis pézem cserélem lefele 1 hd480-re az biztos :D )

sőt a vicc az egészben hogy 9600gt- overcolced verzióm van és stalkerben otthagyta a fennébe a 8800gts-t

link:

vga teszt

köszi a dolgokat, de még úgyis csak egy hónap múlva veszem meg kb. , addig még rengeteg dolog változhat, a videokártyákat is keresgélem majd meglátom melyik lesz még..., de az tényleg nagy szerencse, hogy nem sokban tér el a min gépigénye a SoC-étól, talán a grafikában sem kell sokkal jobbankiizzasztani a gépet...

ha a crysis fut max grafon, akkor 2 CS fut egymás mellett párhuzamosan max grafon ;). amúgy egy E8200-E8400 + 2 GB RAM + 4850 konfigban, ha meg van egy kicsit húzva a proci és 1066os memóval van párban akkor a komolyabb élsimítást leszámítva minden fullon menni fog. de nem érdemes ennyire gép fanatikusnak lenni.

nem hinném olyan sokkal szebb lenne mint egy fullos dx9, én csak ezért nem tenném fel a Pistát

Csak dx10-ért szvsz felesleges Vistát telepíteni (mindenesetre én Vistát használok nekem jobban bejön,kényelmesebb). Amúgy én úgy tudom hogy a DX10 inkább megvalósításában mint, effektekben tér el a 9-estől bár ezt lehet rosszul tudom :?

csak láttam egy videót amiben összehasonlították a d9-et és a d10-et.... a 9 elég kőkorinak tűnt a 10 mellett, végülis nekem az a lényeg hogy max grafon menjen....:)

Ezt a videót megtudnád mutatni nekem? Én is kíváncsi vagyok a különbségekre :D

1024x768? Na ne viccelj! Én 1280x1024-ben szoktam vele játszani.

Hali

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, mert sajna szaggat a gépemen a Stalker(pedig mennie kéne maxon), hátha tudtok vmi okosat mondani.
A konfigom:
Asus P5LD2, Intel Core 2 Duo 1,86 Ghz, 1 Gb DDR2 533 Mhz Ram (PQI), Asus Geforce 8600 GT 256 MB.
Az oprendszerem Windows Xp Service Pack 2.A windows és a játék is eredeti de mégis akad a játék.
Feltelepítettem a játékhoz a patcheket is, az 1.0004 már elvileg a kétmagos rendszert is támogatja,de nem történt komolyabb változás.
Több Vga driverrel is megpróbálkoztam már de semmi,az oprendszerben vírust a nod nem talált, tűzfalam is van.1024X768-as felbontáson,meg maximun grafon vinnie kellene a gamét.
A legfurább az,hogy a hdd-m piros ledje a gépemen szinte folyamatosan világít.

Ha vki tud pls help!

Vissza
Top Alul