Rendszerkövetelmények

Shader model 3.0 hiányában lehet nem is fog menni :F De ilyen kártya mellé nem is lenne érdemes DX9-et kapcsolni....

half-life 2 az menne dx 9ben és még jópár játék

Értem! Tudom amúgy, hogy nem lenne érdemes DX9ben nyomni mert még így is van ahol belassul, de emberi tulajdonság a kíváncsiság! :D Jó lett volna megnézni, hogy milyen a játék úgy, mégha közel diavetítéshez hasonló is... :) A half2 meg doom meg ilyenek viszont simán megy úgy... Szal ezért nem értettem,hogy mi lehet a probléma.

másik dolog, az ati már nem supportolja a régi vga-it, mint ahogy a 9200as 9500as 9600as 9700as és 9800as szériát sem... ez van sajna.

nekem 9800pro -m van, és 2007 januári driver az utolsó amivel hajlandó elindulni bármilyen játék. Ha felteszek 1 újabbat, vagy esetleg a legújabbat, akkor már azzal lép ki minden játék (de főleg stalker) hogy nincs 3dkártya a gépbe... stb stb. sajnos bele kell törődni, lassan venni kell újat, nincs mese.

emberek nemtom de nálam a legfrisebb driver van fent és 9600xt-m van és nem lép ki sehonnan sőt A teljesítmény jobb (a gpu nem melegszik annyira a legmelegebb az volt 40 fok ezelőtt meg 45 fok is volt combosabb játékoknál
hl2: az meg olyan 35-36 fok MAX! grafikán ) jha és délelőtt raktam fel a battlefiled2-t és az is müxik...... netom de MINDEN működik és a legfrisebb driver van fent :? :D

Na ez jó! Egyik 9600os működik a legújabb driverrel a másik meg nem.. :? Akkor kénytelen vagyok ennél a drivernél maradni és elfogadni azt ami van. Később meg esetleg másik kari. Azért köszke mindenkinek!

pYura":z0yk9ty9 mondta:
jim67 és neked megy DX9 alatt is?

őszintén megmondva nem tudom....... de nagy esély van rá hoogy megy

jha és akinek problémái voltka a driverekkel én azt javasolom hogy a DRIVER az elgyen elsőnek az amit a karihoz adtak és utána NE csak a drivert töltsétek hanem az egész catalsyt control center-t is..... és akkor nem lesznek bajok.....
melessleg tegnap néztem és a termékek között ott van a radeon is (régebbi)

http://ati.amd.com/support/driver.html

SZIASZTOK SZERINTETEK FELMEGY A SHADOW OF CHERNOBIL EGY PENTIUMR 4CPU 3.20GHZ 3.19GHZ 0.99GB RAMOS GÉPRE??

Capslock off - Tibi

Az én régi gépemen rosszul futott(nagyon)de az új gépen már nem diavetítést látok.
4GB ram,8800 gt pcie 512mb,Core 2 Duo CPU E6750 2.66GHz proci, és egy jó alaplap aminek a nevét nem tom pontosan

nagyon gyenge,Athlon 3000 2.00ghz,agp 128mb ati 9800se,alaplap(okádék),512mb ram (LoL):D

nekem is hasonló van most a vga-t meg a ramot kivéve meg az alaplapot is mert az jó (volt :D ) 9600xt 256 1,5gb ddr ram nyárig kihúzom vele aztán lecserélem mert elég öreg (de stabil :wink: )

http://qviri.net/misc/sh40/IMG_5032_big.jpg
ez az új gép háza,UV-s
A milyénk is amúgy öreg volt csak a vidi kártyát cseréltük le mert nem ment a ventije leállt ezért egy agp 256-osat vettünk amibe még mindig akadozott de ma már bölcsebb vagyok mert akkor azt hittem h a video kártya miatt volt azelõtt lassú :D egyszer le is állt ezért volt egy kis #B #B
tehát jobb így
+ még a monitor rossz ezért csak 1024x800-asba fut a stalker de majd veszünk talán egy újat,és tolhatom ezerrel,vagyis 1240x1024-be vagy nagyobba

nekem eg ilyen (sorry de nem találtam jobb minőségben )

1.jpg

a stalker nálam is 1280*1024 ben megy mediumban régen meg 1024*768-ban ment.... de nem érzek közte külömbséget (mondjuk a crysis-nál már volt :D )

nem rossz,nálam nem medium hanem maximum
mindkettõnnek jó gépe van,a báyám átarakta a crysis demoját dx10-be mert nekünk xp-nk van és azt mindeki tudja h dx10 csakis vistán van,de avista ne nagyon éri meg mert a memórián sokat fal,ja és a vinyóm meg 500gb

Segítség kellene!Feltelepitettem a stalkert az első töltőkép után kiírja hogy gamespy dll load és kifagy a gép,valaki nem tud valami megoldást?

eredeti a játék (mert ha nem akkor sjanos nem tududnk segíteni :) )

Vissza
Top Alul