Rendszerkövetelmények

neten még rájön a postaköltség satöbbi... meg nem biztos hogy azt kapja amit rendel. plusz meg is sérülhet az uton.. megha valami szaros netáruházban rendel akkor hova viszi vissza garanciális javításra ha kell vinni?

mindeggy vettem monitort aztán kész 19'' lg 8ms 5000:1 contrast
mindne 1280*1024-ben megy :lol: és nem szaggat semmi

akkor meg nincs gond.... 55 pézért ez jo kis monitor...mondjuk lehet hogy régimódi vagyok, de én nem sztem annyira a plazma monitort....

a régi is plazama volt de bámulom 5órán átt és nem fárad el a szemem

Hát szerintem lennének páran akik elfogadnák, ha csakúgy ingyen hozzájukvágnád :roll:

hát sajna kb, de vmeik újságban... nem tudom h szabad-e nevet mondanom :| 14400-ért írják egy listán újonnan :P, lehet h kamusok.. ér vagy 3-at:D

nah az egész jó.. megpróbálom elpasszintani vkinek, nyílván nem nagy gémernek.. lol2

Sokan a STALKER-t sem nyomják jobb kártyával (staticban), nem mindenki teheti meg / akar ilyen sokat gépre költeni. Ugye nem szegedi vagy?

hát az a baj h pl ha 8ért adnám akkor ha én állom a postaköltséget már nem jártam vmi jól.. de kössz
nah én meek aludni, jó8

Előbb még 3-ért akartad adni :wink: Egyébként vevő mindig alkuszik, de a postát ő állja. Kivéve, amikor a postát alkudja bele :)

Hali!
Tudna nekem valaki segíteni? A kérdésem a következő lenne:
Nem tudom DX9er állítani a grafot, DX8ban fut! Mit tegyek??? A gépem: AMD 2600+, 768 MB DDR400as Kingmax, HIS 9600XT 128as vidikártya! A kártya támogatná a DX9et tudtommal. Ajánlották hogy cseréljem le az ati drivert merthát elég régi! Le is töltöttem a legújabbat hozzá az ati honlapjáról amivel meg el sem indult, mint ahogy egyéb más sem...

Vissza
Top Alul