Rendszerkövetelmények

én vennék 40 rugóért x1950-et, proci 3GHz-es Core 2 Duo az alaplap meg ASUS P5B I-965 DDR2-es PCIe lenne vagy a 10 rugoval drágább deluxe

ez elég jó gép lenne fullos grafikához??:D

Sziasztok.

Az a helyzet hogy most telepitettem a Stalkert, és amikor elindul németől (amit nem értek) valami olyasmiről beszél hogy a Page Data (amit úgyszintén nemtudom hogy mi) nem elég, 2 GBnak kéne lennie. A baj az az hogy ezért el sem indul a játék. Akkor most hoppon maradtam? :(

A gépem így néz ki:

AMD Sempron(tm) 2600+
1.84GHz
512 MB RAM
A videókártyát most hirtelen nemtudom, nem értek hozzá de a Doom 3 jó grafikával jól ment rajta.

Előre is köszönöm!

Köszi!

Hát végig olvastam, nem teljesen világos de majd rájövök. Ennek az átállitásnak nincsen "mellékhatása" ?

Mindenesetre hülye vagyok sajnos ehhez a részéhez, szóval majd keresek valakit aki megtudja nekem barbrálni...

Bocsi, csak nem vagyok benne biztos.

Most a rendszert tartalmazó meghajtón van 768 a min, 1536 a max, és nincs bepipálva hogy a rendszer kezelje a méretét, meg az sem hogy ne legyen. Akkor az én gépem alapját melyik meghajtóra állitsam be és mennyire, vagy kezelje a rendszer?

aki szegedi és tud valami jó helyet az adjon nekem 40.000 pénzért videókarit (agp) meg memóriát (ddr)

Brett89":361km3ka mondta:
Bocsi, csak nem vagyok benne biztos.

Most a rendszert tartalmazó meghajtón van 768 a min, 1536 a max, és nincs bepipálva hogy a rendszer kezelje a méretét, meg az sem hogy ne legyen. Akkor az én gépem alapját melyik meghajtóra állitsam be és mennyire, vagy kezelje a rendszer?

Maradhat ott ahol eddig volt, a minimumot azt hagyhatod a maximumot meg állítsd be mondjuk 2560-ra és úgy biztos elég lesz :wink: . És sehol se kell pipát rakni.

Ez nem segitett :( Ugyan azt írja ki. A vezéelőpulton a rendszeren belül azon a meghajtón amin a windos van a maximumot 2560-ra tettem és ugyan azt adja ki. Ötlet? :(

Nem elég az OK gomb, hanem elõször külön le kell engedélyezni a beállít gombbal.

Azt csináltam és utána újra is inditottam. Csak a maximumon kell állitani ugye?

Egyéni méret!

kezdeti méret: 2046 MB

maximális méret: 4092 MB

azután "beállítás"

Így működnie kell

áááááááááááhhhhhhhhhhh ilyen nics ez a Szeged 1 nagy rakás szar
mindenhol azt mondják rendelésre akkor...... :o #B
egyik hely szarabb mint a másik itt az utcánkban már 1 hete xarakxanak hogy
nincsne meg majd megbeszélik aztán lessz van 40.e pénzem és nem tudom elklteni lol :o #B

monitort veszek 55-ért :lol: :lol: (jövőre úgysi teljes gépcsere.)

Vissza
Top Alul