Rendszerkövetelmények

A nagy kérdés az, hogy mennyi max pénz attól függ minden, na meg hogy AGP, vagy PCI-E. Ha agp akkor 7600gs, Ha PCI-E akkor 8600gt. Másfél giga memo elég. Amugy sincs sok értelme DDR1 memoriát venni. Ha jól gondolom. Másrészről 1,7Ghz nagyon kevésnek tünik, min. 2,4-3 kellene, mert nem tudja meghajtani, az új videókarit. Egyébként én türelmes lennék és ehhez már nem vennék semmit. Persze az attól függ, hogy mit jelent a később.

hát igen szal a végén énis erre jutottam, a később meg sztem max 3-4 hónap. A fő gond az 1,7-es proci de sztem ha meglenne egy 2,8-as azzal jól vinné a videokártyát meg a 2 Giga ram is elég lenne ahoz h szépen fusson.

Attól kérdeznék aki EREDETIben vette meg. Azt szeretném tudni, hogy ami képek a hátsó oldalán vannak, hogy azokat milyen gépről csinálták, szal annak a gépnek az adatait... ha valaki tudja az írjon! köszönöm!!

ajánlott rendszerkövetelmények : intel core2 duo E6400/ Amd athlon 64 x2 4200+ 1gb ram vagy több :P 256mb directx 9c nvidia 7900/ati radeon x1850
ez szerepel rajta:)

najo, de gondolom nem ezek a legjobb kritériumok, szal ezek nem olyanok amiken ugy tűrhetően megy? :D szal nekem olyan dolgok kellenének amilyenekkel a hivatalos videoban fut a játék, mondjuk elég nehéz lehet megmondani látásból... :D
de olyan grafikát sebességet meg mindenestül olyan élményt szeretnék

leülök, hogy most stalker és minden pillanatát élvezem annak, hogy egy ilyen játékkal játszhatok. Ezért szeretnék olyan cuccokat amikkel a legeslegjobban fut.

előbb le kéne akasztani vhonnan 300-at elhiheted ha letudnék akk már folyatnám a szemem ki a stalker előtt,de sajnos... nem jött össze még. :D
köszönöm a segítséget! :)

Trottyli":2d87ow7g mondta:
ajánlott rendszerkövetelmények : intel core2 duo E6400/ Amd athlon 64 x2 4200+ 1gb ram vagy több :P 256mb directx 9c nvidia 7900/ati radeon x1850
ez szerepel rajta:)

Az x1850-et amúgy elírta a GSC mivel olyan nincsen :lol: , az x1950 akarna lenni

hát nembaj ugyse az lesz majd a fő irányadó, hogy oda mit írnak :D már itt kérdezgetek több forumon is ,hogy mit kéne venni ahhoz hogy bitang jó legyen... :D de köszönök minden tippet tényleg nagyon köszönök mindent! :)

csak viszonyításképpen: core2 duo 6600 2,4Ghz 4mb L2,
2gb ddr2 667Mhz, Inno 3d 8600gt +valami asus alaplap:
15-45fps - rs_stats, kb 80%-os beállításokkal.
ha kell küdök screent hogy milyen

megfogadom a tanácsot :D nekem az életem változtatta meg ez a játék...

pl iskolában nem tudok valami furfangos kérdésre válaszolni belegondolok, hogy egy stalker mit tenne, és mindig bejön :)

na megyek további szép estét!!! holnap jövök még bezélgetni :)

kailniris megköszönném a screent, ha lehet, akk majd holnap felveszlek msn-en és akk majd léci küld át majd még beszélünk szép estét! most megyek majd holnap este beszélünk hello!

Vissza
Top Alul