Rendszerkövetelmények

Én úgy tudom hogyvan AGP-s is,ha nem akkor meg 7600 GT lesz,az mennyivel gyengébb mint a 7800 GT?Szerintem egyformák.

Szóval ha 7800 GS-t veszek akkor az olyan mintha megvettem volna a 7800 GT-t igaz?

Ilyenek vannak:
7800GS 16/6 375/1200MHz
7800GS+ 24/8 450/1300MHz
7800GT 20/7 400/1000MHz

Nah,ez jó hír:-)Köszi:-)

Akkor most jó a 7800 GT AGP-be vagy nem?Bocsi hogy ennyit értetlenkedek de nem igazán vagyok képben a legújabb hardverekkel :lol: :lol: :lol:

Hülyeség, 6800GT-vel már megy, csak legyen 256mb RAMja. Meg 2Gb rendszer RAM. Az a lényeg, hogy a HDR csak akkor lesz, ha a kártya támogatja a Shader Model 3.0-át.

Igen! Nem fog teljesen fullba menni az tény, de a Full Dynamic Lighting menni fog, s azáltal a HDR is. 2Gb RAM pedig kell, az alatt csak dx8-ban érdemes játszani, lehet akármilyen VGA-d meg procid, semmit se érsz vele 2Gb RAM nélkül. A 7600GT az kb arra elég, hogy FDL, és medium graf.

nekem gainward 8800gtx es videó kártyán van , 2 gb ram 1600*1024 ben nyomom és király!!!!!!!!!!!! és nem szaggat:)

ATI MOBILITY FIRE GL T2/T2e ilyen videokártyám srácok. 512-es RAMMAL Volt néhány hely Shadow of Chernobylban ahol majdnem szétesett a gép ugy akadt. ( aztán egy bug miatt eljutottam Prypjatig és onnantól nem engedi betölteni a mentett játékomat... :( ).

Szóval veszek hozzá 2 Gb RAMot és azt szeretném megtudni, hogy ez a kártya nagyon jól vinné e ,vagy vegyek hozzá valami jobbat amit ajánlotok? légyszi írjatok akár privát üzenetben is :D nagyon közönöm a választ!!!

hát gyanítom hogy laptop a mobiliti kártya miatt. viszont laptopba nem lehet olyan 1xűen cserélni ha integrált... 1. drága lesz nagyon, meg nembiztos hogy jobb lesz. ha nem laptop akkor nemszóltam. 2g ram az jól jön neki, de az is vagy 28ezer péz...

pentium 4-es 1,7 Ghz-es gép ezzel a videokártyával és egyelőre 512-es RAMmal
az új ram DDR 1-es 1Gb 400MHz-es és azt mondták h akk 2-őt kéne vennem és egyszerre kéne betenni, hogy meglegyen 2Gb. mi a véleményetek? :D ( apám felajánlotta, hogy később kapok olyan gépet amit szeretnék ( 2Gb RAM nagyaon nagyon jó videokártya amivel ugy fut a STALKER mint az álom és 2,8 GHz-es proc.) de addig nem bírom ki játék nélkül :D )
Találtam egy videokártyát ami jónak tűnik : PCIe GeForce 8500 512Mb DirectX 10 ez jo szerintetek? vagy pl ha meglenne a 2,8 GHz-es 2Gb RAMos gép akkor mit ajánlanátok???
Köszönöm a válaszaitokat nagyon köszönöm !!!

Vissza
Top Alul