Rendszerkövetelmények

de mondjuk jobb lenne még mostanábban játszani vele mert azért ez csak a S.T.A.L.K.E.R.
Amit majd csak a Duke Nukem Forever fog leverni fejlesztési időben!:)

hát ha megnézem annak a gépnek amit én akarok venni a fél évvel ezelőti árait akkor az ott lenne 250-260e azért nem semmi milyen áreső volt mosanában!

na ez érdekel valami infot tolhatnál rola megnevezés és árak!
kösz

még nem tökéletes a dolog egy-két cumó ára tisztázatlan de mivel vannak kapcsolataim :D ezért nettóban kaphatom meg az alkatrészeket.... Egyébként majd felteszem ha bizotsra tudom a proci árakat...

ilyen vétel engem is érdekelne hogy csak nettót fizessek gondolom nekem nem lehet csak ugy nettoba nyomi a cuccot?

nem :( apám ismerőse tud ilyet nekünk mer haverok :roll:
Egyébként ha nem jön össze amit remélek :evil: akkor NETTÓ 210.000-ezerből lehet a következő konfigot összedobni:(doksiban a nagyobb árak a bruttók)
http://www.sendspace.com/file/lw24nq
azért a link mert egy word doksiba szépen mindenféle infoval összefűszerezve van meg a konfigom. azért vannak benne jó kis darabok szemezgetésre, és ott van honnan szerezhető be :wink:

hát azért bocsi a csúnya szavakért de baszod ezek azán eléég jo árak mint a 30-35e core2dou e6600 mmeg a lap meg a videokari meg a memo hát és még mindezt te eleve nettóban kapod ha minden összejön ha nem tévedek!

gratula hozzá

Nem akarsz két gépet venni???????

egyet nekem is! :D

googleben találtam mistral lapot de valamiért vagy rohadt lassu vagy mert csak kamu de baszik bejönni akámilyen böngészővel nézem is!

ja most nekem is. Hát igen sokat néztem hogy a legjobb árakat találjam meg, de a proci az mégn nem biztos, a többi full hogy ennyiért kapható...

Ugy látom akkor senki nem tolja a gamét 8600gtvel!
vagy csak ide nem szokott benézni!:(

nézz szétt másik fórumon is aztán dobd fel a témát és majd kapsz rá választ

hat csak a HWT forumon vagyok meg fent de ay is olyan kihalt mostanaban!

Hali, valakinek van valami tapasztalat, hogy miként fut Vista ultimate alatt egy Amd X2 4200, 1 giga ram meg egy 8600Gt társaságában, mert nálam kissé "hulladék" benyomást tett a game a kemény 3 fps-vel.
Jah a Call of Juarez stabilan futt fullon, a Cs source meg 160 fps-el ... szóval valami ötletet kérnék :)
Thx

petch van 1.03-ig
mondjuk nem eredeti, de ha így folytatja, akkor nem is lesz, inkább valami normálist veszek, mondjuk lassan jön a wow kieg ismét, szóval ....
Mondjuk furcsának tartom, hogy a legújabb vason úgy megy mint egy Gf4mx440-en :(

Vissza
Top Alul