Rendszerkövetelmények

Biza!
Két lányom van!
Meglepő mi, hogy mit keresek itt!
Szeretem a jó játékokat. Szerintem ez nem bűn még akkor sem, ha családos vagyok.
Én így gondolom
Amúgy ez a mottóm is.

A nevedből ítélve 99-ben születtél, hát 8 évesen két lányod van, korán kezdted. :)

- Én régen hány éves voltam?

- Senkise mondta, hogy hány aki éhes!

Az nem én vagyok a képen. Nem láttad a Stalker filmet? Ez a főszereplő. Egy orosz színész, a nevét sajnos nemtom.

Én kezdtem az offot sorry, de itt fejezzük is be ;)

ps.: van bemutatkozós topik a társalgóban :)

pYura alkatrészeket hol szerezted be? ha kiveszed a MISTRALT, Aqua-t, Gepbolt-ot, Argep-et akkor marad valami amit én még nem ismerek? :D
és te erre a cumóra meddig gyűjtüttél? a hat év fejlesztési idő alatt v. mi? :D
azért mindenképpen teszek majd ki képet a gépemről. Ha minden igaz Stalkeres! házam lesz :D !
És tudtok valami oldalt ahol játék posztereket lehet venni. pl. S.T.A.L.K.E.R.

Szinte minden alkatrész máshonnan van, jól körülnéztem hol a legolcsóbb :) Anno megfogadtam, hogy addig építek gépet, hogy a STALKER maxon fusson rajta. Nemsokára befut a +2GB RAM és asszem megállapodhatok egy hosszabb időre. A PC nem eléggé értékálló, hogy finoman fejezzem ki magam ;)

Hali
Szerintetek ezen konfig
AMD X2 4600+
ABIT KN9 SLI vagy MSI K9N SLI 2F (majd még elválik melyik lesz)
2GB DDR2 800MHz Geil dual kit CL5 (ha sikerül ezt beszereznem)
FSP BluestormII 400W

melyik kártyával

Leadtek 7950 GT 256MB PCIe
avagy
valamilyen 8600GT 256MB PCIe

futattná jobban a S.T.A.L.K.E.R. -t 1024*768 fullmax vagy éppen nem full dinamic megvilágitásban???????

8600GT 256MB PCIe (honnan van nektek ennyi lóvétok hoyg ilyen erőm űvet építsetek ?)

Én inkább a 8600-asra szavaznék, de lehet, hogy mindegy.
Nálam jóval kisebb gépen (3200+ AMD64, 2G RAM, 6600GT 128 video) megy full dinamic-on, 2/3-os beállításokkal, csak a float32 mod is kell hozzá.

nekem is hasonló a gépem (amd athlon 64(3000+) 1.5gb ram ati radeon 9600 xt (256 mb) nálam 1024*768 high a részletekbe most ne menjünk bele.

A lényeg a lényeg hogy sajna ha lesz is pénzem gépre monitorra már nem fogja futni!:( Ezért kérdezem hogy 1024*768 mert szegény még a 486ról maradt de viszont azóta tökéletes!
Egy 8600GT 30e plusz felette egy leadtek 7950GT-t meg találtam 48e csak hát azért nem mindegy a jutis marad is mert maxxal számoltam és akkor jött ki az egész konfig 130e!De lehet hogy mindegyik helyet majd más lesz mert ugy néz ki ezekből nagyon kevés az amit most még meg is lehet kapni!De remélem összejön és akkor tolhatom egyész nap a S.T.A.L.K.E.R.-t!Biztos bekockulok ha meglesz a gép! :lol:

Vagyis csak azt akartam mondani hogy 1 8600Gt szerintem nem drága de mégis DX10 (ugymond időtállóbb befektetés) a 7950GT meg csak plusz 10ezerért az előző séria csucskártyájinak egyike amimeg megint nem lehet roszz vétel!
Különben tolja valaki a gamét 8600GTvel kiváncsi lennék a véleményére mert hogy vannak tesztek az egy dolog de egy játékostól azért megint más hallani hogy igen király jo vele!(A gépkörnyezet is érdekelne hogy mi van a 8600GT mellett!)

az biztos főleg hoyg szomszédom most rakott össze 1 p4 3ghz 256mb vidókari (nvidia azt nem tom milyen de agp-s) alaplap az asus 512mb ddr memória 300gbmaxtor vinyo (16mb gyorsítással) 400w táp+ egyszerű ház )
és ez volt összesen 65.000 péz.

Vissza
Top Alul