Rendszerkövetelmények

én megemlíteném hogy az Oblivion nagyon el van optimalizálva, szerintem a Stalker szebb és mégis gyorsabban megy a Stalker a romhalmaz gépemen mint az Oblivion...
Ha RAM-ot ajánlanál ezt ajánlanád? Mert mintha lenne már DDR3-as is. az drága?
Jah, és most minden tök olcsó, ovlastam hogy holnaptól a 100.000-es Quad-core 49.500-ra fog csökkeni!!! Remélem fog is mert akkor tudom mi lesz az első ami bekerül az új géppe... :D

Minek a 4 magos proci?
A játékok zöme még mindíg az egymagos procit támogatják.
Tudomásom szerint az első játék amit 2 magos procira írtak az a
CRYSIS

Gatyamatyi":3a79c1o8 mondta:
Ha RAM-ot ajánlanál ezt ajánlanád? Mert mintha lenne már DDR3-as is. az drága?

Igen, ez szerintem elég jó RAM. 2,1V-on megy DDR1000-et. DDR3 alig pár %-kal gyorsabb egyelőre a DDR2-nél, fps-ben meg a jövőben sem fog számítani 2-3-nál többet :)

Én is úgy hallottam, hogy a Crysis lesz az első game, ami támogatja a quad core. Egyelőre még a kétmagos procikat is csak elvétve támogatják a játékok, még sokáig elég kell, hogy legyen a 2 mag.

lehet csak igazából ha nem is vagyok isten egyszerűen megtehetem. Nem élek külföldön meg ilyenek :D, csak új gépet veszek és jobb felkészülni a jövőre pl. Stalker 2-re + talán rossz helyen nézem de ami eddig volt az egy E6600-as Core 2 Duo 52.000-ért és ha vehetek helyette QuadCore-t 49.000-ért akkor tulajdonképpen spóroltam! durva ez az áreső...
+ a 8800GTS szerintetek elég jó? Jah és Pyura neked milyen géped van tudom ,hogy valahol már leírtad de már nem emlékszem hol.

Akkor te egy szerencsés ember vagy!
Nekem a VGA-n kellett sporolnom, hogy egy elfogadható gépet tudjak összerakni, mivel nagyon meg volt határozva a keretem.

hát ez nekem is igy van csak próbálom feszíteni a határokat és eddig sikerrel. Olyan atomerőművem lesz ha minden jól megy hogy ihaj, menni fog a Crysisi 100 FPS-el. Ááá de szép álmodozni. :D

Gatyamatyi":21c0o3hq mondta:
lehet csak igazából ha nem is vagyok isten egyszerűen megtehetem. Nem élek külföldön meg ilyenek :D, csak új gépet veszek és jobb felkészülni a jövőre pl. Stalker 2-re + talán rossz helyen nézem de ami eddig volt az egy E6600-as Core 2 Duo 52.000-ért és ha vehetek helyette QuadCore-t 49.000-ért akkor tulajdonképpen spóroltam! durva ez az áreső...
+ a 8800GTS szerintetek elég jó? Jah és Pyura neked milyen géped van tudom ,hogy valahol már leírtad de már nem emlékszem hol.

Ha tényleg ennyi lesz a QC akkor érdemes várni vele :) 8800GTS jó kártya nagyon, de GTX még jobb :D

Konfigom:
Gigabyte 965P-DS4 rev.2| E6400 (3200) | Scythe Ninja | eVGA 8800GTX 768MB (621/2000)| 2*1GB Corsair XMS2 (1000) | Seagate 200GB (SATA) | SoundBlaster X-Fi XM | Logitech G5 - SteelpadQcK | Logitech Internet Navigator SE | NorthQ Pacific 400W (passiv)| Antec P182B | Samsung 931C 19'' LCD

gyűjtöttél rá rendesen mi? Ilyen konfigot vaze. És mi az Scythe Ninja? És az alaplapod mennyi? gondolom jó a többit elnézve. Hogy volt mani GTX-re? G5? az a gazdagok kiváltsága. pYura te biztos takarító vagy azok keresnek ennyit :D Félretéve merre laksz? egyszer benéznék amikor enm vagy otthon. :twisted: :wink:

pYura Csernobilban lakik és a pénze a sugárzástól 5-szörösére nőtt! :)

Scythe Ninja az egy CPU hűtő.
Még régi a táppal, ház nélkül:
asztalon_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Eredetileg egy fekvő házat terveztem, amit 2 hónapig rendeltem, aztán visszaszóltak, hogy nem tudnak olyat behozni, mert abbahagyták a gyártását sír1 Aztán borult a képlet, mert CPU hűtőm nem vitte passzívan a CPU-t (3,2-re húzva - én naív szem1) aztán egy P180B lett belőle. Vagyis az updatelt verzió (P182B), ami egyenesen CeBIT-ről gurult be gurul1
http://prohardver.hu/cikkek/2005-10-14/ ... ngtalanul/
http://prohardver.hu/hirek/2007-04-12/h ... todja.html

Ja és sok csavar fogja az alaplapot, nem lesz baja... igazából csak szállításnál kell figyelni abukkanókra, mert ekkora bordának már van egy kis tehetetlensége ördög_zöld

fogatlan Haveromnak első dolga volt a padlószőnyeget lefikázni, amikor bejött az új lakásba lol2
Amúgy neked már gyerekeid vannak?

Vissza
Top Alul