Rendszerkövetelmények

de épp az a baj h nekem is van 7.1em csak nekem Vistam van és arra nem valami jó a 7.1:D mert vistan több a FPS de akkor mindgey:)

Akkor nézz utána, hogy mi a jó Vistára pl az Oblivion-Lost.de fórumon, vagy mittoménhol, én Vistás kérdésekben nem tudok segíteni semmit sem.
Viszont annyi hogy már sok helyen láttam Stalker Vista probléma fórum topikokat, nézz utána.

Hy!

Az a problémám hogy mikor lemegyek az alagútba megmenteni "Vakondot" beszaggat a játék még akkor is ha 0-ra leveszem a grafikát de a menüben is kattog ha kilépek.
Gépem: intel core 6400,2G ram, 7900GF 256MB szóval szerintem nem ez a gond....
Erre keresnék megoldást mert ez így elég gáz...

Sziasztok kérdezném hogy ezzel a géppel nem tudok játszani a játékkal mert nagyon szaggat.

Alaplap:Asus A8N-SLI SE NVIDIA nforce chipset
Grafika:HIS ATI RADEON X1300 256mb/128bit
Processor:AMD Athlon64 3200+
Ram:1Gb

Eggyik ismerősöm azt tanácsolta álitsam a kezdeti virtuális memóriát 1600ra és úgy megy de nem volt jó.
Neki ugyan ez a kaliberü gépe van csak celeron procival és neki simán elmegy.

Valaki segitsen légyszi.

S.O.S

állítsd át static lightning-ra a menübe, mert egy x1300as ati az elég blöngymér dx9be (ráadásul 128bites jájj) ehhez a játékhoz. mással nem lehet gond.

MOST MÁR MEGY DE MÁR AZ ELSŐ PÁLYÁN ÁLLANDOAAN LEFAGY! mINDIG MÁSHOL

Tedd fel az ATI Catalyst 7.1-et! Nekem x1950-esem van és csak azzal nem fagy le.

nem tom de nekem kisebb a gépem és SZAGGATÁS,swapolás nélkülhigh-on megy.

nA MOST MÁR KIRÁLY kÖSZI A SEGITSÉGET :lol:

Állandóan ez a kínja a játéknak, van valakinek ötlete? Megköszönném ha segítene rajtam valaki.

stack trace:

[error][ 1450] : Nincs elég rendszererőforrás a kért szolgáltatás befejezéséhez.

Nem tudom próbáltad e hogy letölöd és újra rakod a játékot, ha nem próbáld ki, veszíteni valód már nincs :x

Eredetivel játszok, de azért kösz. Viszont most jelent meg az új Float32 ATI bug fix-el, és úgy néz ki működik.

Sziasztok!

Jó régen írtam ide, mert az érettségi miatt sok dolgom akadt. A lényeg, hogy most lesz új gépem és a véleményeteket szeretném kérdezni, hogy ezen, hogy-milyen beállításokkal fog futni a Stalker.
Core2 Duo E6400 proci, 2Gb DDR2, Geforce 8600 GT 256 Mb

Vissza
Top Alul