Rendszerkövetelmények

Mivel az egy 3000+ körüli procinak felel meg, szerintem el ;)

Nekem AMD Athlon 1,83 Ghz van órajelnek, AMD Sempron 2600+ szóval olyan körül van. És minimumon fut rendesen (sztem menne közepessel is, csak kéne egy jobb videókari :roll: ).

Tibi":3ufxp9st mondta:
Nekem AMD Athlon 1,83 Ghz van órajelnek, AMD Sempron 2600+ szóval olyan körül van. És minimumon fut rendesen (sztem menne közepessel is, csak kéne egy jobb videókari :roll: ).

Igaz is, Bartonom is ennyi ment alapból (2500+) és Sempronokban még a cache is kevesebb szokott lenni :o

Nekem is ugyanilyen kártyám van. amikor még csak 512 RAM om volt akkor LOW on toltam amikor már 1.5 giga akkor már highon is elég jól futott, csak az a baj, hogy DX7 ről nem lehet átállítani.....

zombikiller":2v27l0zu mondta:
... csak az a baj, hogy DX7 ről nem lehet átállítani.....
Azt el is hiszem, mert min. dx8. :-)
A játéknál a legtöbb a videókártyán és a memórián múlik. A processzor csak a sokadik a sorban.

sziasztok! azt nem tudja valaki ha fű hullámzását hogy lehet kikapcsolni mikor fúj a szél?:D mert nekem ettől nagyon akad object lightingon pedig 1950pro-m van:S

Ha eddig nem tudtad kikapcsolni (amúgy nem is lehet), akkor miből gondolod hogy ettől akad?
Amúgy nekem x1950pro-m van és full dyn light-on nyomom, szóval nézz szét alaposan mindenhol, a windows-ban is

mert csak akkor kezd el akadni amikor elkezd mozogni a fű....:) de konmolyan nem értem mert nekem is 1950pro-m van os nekem csak static lightingon megy..... van 2giga ram-om és egy 3.2es intel procim.... lehetséges hogy az ennyire számít hopgy agp-s a vga-m??????

Nekem is AGP-s a kártyám. Szerintem valami nagyon össze lehet kócolva a gépedben, nézz át tüzetesen mindent.

az is lehetetlen:D mert pont most volt újratelepítve a rendszer....
akkor ezekszerint lehet hogy a kértya a hibás? mert a vinyóm is SATA szal még az sem nagyon lehet h lassan olvassa be. 512mb-s a tied vagy 256????

Nekem 512-es a kártyám, 1Gb RAM, 2.4-es P4 proci és WinXP SP2.
A Catalyst 7.1-et használom, mert az újabbakkal lefagyott a game.
Nem tudok látatlanba mit mondani a gépedre, de abban biztos vagyok, hogy itt valami qrva nagy árulás van. Szerintem mutatsd meg szakembernek ha te nem bírsz vele. Mert még arra tudok gondolni, hogy a gépkörnyezeted összessége nem tökéletesen passzol egymáshoz.

akkor sztem meglesz a ludas:D me nekem msi 1950pro 256mb:D
de a 7.1es-t eltod küldeni me nekem a 4es van meg:D
köszönöm:)

Ideírsz a fórumba, úgyhogy van neted. Töltsd le magadnak, nekem CD-n van, ez a gyári driverem. Rakd fel a gyárit te is, szerintem az is C7.1-nek felel meg.

Vissza
Top Alul