Rendszerkövetelmények

8534. "anyukatok" neven vagyok fent a hwt.hu toplistajan.

nekem egy GF4 4200-es vga-m van és a fegyverek valamié nem látszanak. Az igaz hogy a vga csak DX8-at produkál. Az lehet a baj??

Ezt a problémát én is tapasztaltam, nem tudom miért van. Ti4200 csak a shader model 1,4-et támogatja (DX8)

sziasztok!
nekem lenne egy oan problémám h statcik lightingon maxon de maxon fut a game 1280x1024-ben de ha bekapcsolom az object (vagy mi)lightingot és akármien beállitásra rakom a gamet ugyanúgy akad! de staticon meg szinte nincs is este vagyis nincs külömbség és így nagyon rossz... remélem tudtok segíteni a gépem:
ati x1950Pro, 3.3 intel proci és 2 giga ram(ddr400 dual chanelben)

Bírnia kéne a gépednek. Ha akad először a virtuális memórát / lapozófile-t vedd feljebb (2GB)

a virtuális memo alapból 2 gigán van de a lapozofilet azt nem tom hol kell állítani segits létszives:)

de nemhiszem hogy ez lenne a probléma mert akármienra rakom object lightingon a grafikát ugyanúgy akad:S

Mostmár végleg betelt a pohár!!! Ez a qrva Stalker állandóan lefagy!!! Elegem van!!! Hiába Float32, akármilyen grafikai vagy rendszerbeállítás, legújabb driverek, hűtés, mindent kipróbáltam ami csak létezhet, még a modokat is letöröltem, és semmi!!!
Én itt és most befejeztem ezt a qrvára elb@szott instabil bughalmazt!!!
És most mennem kell, mert hív Betters, azt mondta Paxton Fettel megint elszabadult. :twisted:

ui: csak azt sajnálom hogy kidobtam 10000Ft-ot az ablakon erre a hulladékra!!!!!!!

Kanyhalos a melegvérű fogatlan mintha mondtad volna, hogy másnak sz@r ezzel a kártyával...

ATI Radeon tulajdonosok figyelem! :)
A S.T.A.L.K.E.R. nem képes futni normálisan az x1950 szérián az új Catalystekkel! Bár a legújabb 7.4-est nem próbáltam, de az igazából csak Vista-optimalizáció, meg olyan túl jó véleményeket se olvastam róla.
Felső kategóriás ATI-n aki STALKERozni akar, az használja a Catalyst 7.1-et!!! Legalábbis nekem ez szüntette meg az állandó fagyásokat, azóta stabilan megy a játék.

Hát őő...
Nekem is x1950-em van, a 7.3-as driverrel, és nincs problémám vele, de majd kipróbálom a 7.1 essel is, hátha csak nem veszem észre, hogy baj van. :-)

Nekem a 7.3-assal 15 percenként lefagyott a game, visszatettem a gyári 7.1-est és elmúlt. De mindez függ attól is, hogy a gép egésze mint környezet hogyan tevődik össze.

Nincs de azt olvastam hogy a vista nem szereti a stalkert (értsd:kilép,lefagy)
de majd ezt 1 későbbi patch-ben majd orvosolják.

cseneles":gp7x6l3k mondta:
Szeva all!
Valakinek van tapasztalata Vista esetén a mentéskori kilépés orvosolására???

Hello! Nekem megy a játék rajta és nem lép ki meg semmi, kicsit gyorsabbnak is tűnik a dolog, patch 1 fennt van rajta...

Előjött valami hibaüzenet a memóriával kapcsolatban valami olyan volt, hogy a ... nem tud hivatkozni a memóriaterület .... feladat elvégzésére: read

Ez mi a fene? :? Működik rendesen, akkor írta ki, amikor kiléptem a CoD - UO-ból.

Pedig ilyet hibás működésű memória esetén szokott kiírni. De előfordulhat valamilyen programhiba is a kilépés során is, ami ezt okozhatja.

Én a B lehetőséget választom :D ,már annyit hurcolásztam, hogy beleuntam az egészbe :? . Az 512-be belefizettem és vettem egy 1 gigásat, a régi 512-est meg elraktam tartaléknak. Így már elvileg nem lehet gond, mert csak 1 van benne.

Vissza
Top Alul