Rendszerkövetelmények

Nekem is radeon 9200asom van. Nem megy a menü. A játék betölt de játszhatatlan amiatt, hogy nem tud bizonyos textúrákat kirajzolni. Ez van.

na megvan vegre a gep a ket 1950xt vel crossfireben:) a game maxon fut, hdrrel mindennel es esze agaban sincs akadni. :) kuldjek screenshotokat?

Nekem 1db x1950pro-val is maxon fut, 1280x1024-ben.
Sokkal jobban megérte volna megvárni az R600-at vagy a 8-as GF-eket,
mert hamarosan dx10 és az x1950 elavult lesz, sajnos.
Most meg nincsen kihasználva a crossfire, nincs olyan program ami igényelne ekkora gépet. Bár te tudod mit csinálsz.
Amúgy neked milyen felbontásban van?

Nem vagyok egy nagy PC guru, minimum szinten nyomultam végig!
A jövő héten jön az új VAS. AMD4200+ Dual , 2x1G Kingston dual RAM
GF8600GTX.
Majd kipróbálom ezzel is.
Szerintetek milyen lesz a változás?

Óriási. ;-)
Én is minimumról nyargaltam high-ra. Mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszanék. :-)

mravikt":6wn7amab mondta:
na megvan vegre a gep a ket 1950xt vel crossfireben:) a game maxon fut, hdrrel mindennel es esze agaban sincs akadni. :) kuldjek screenshotokat?

Aha küldhetsz, csináltam is neki topikot. FPS counter legyen bekapcsolva :D

tom99":6wn7amab mondta:
Nem vagyok egy nagy PC guru, minimum szinten nyomultam végig!
A jövő héten jön az új VAS. AMD4200+ Dual , 2x1G Kingston dual RAM
GF8600GTX.
Majd kipróbálom ezzel is.
Szerintetek milyen lesz a változás?

Elég nagy!! Sőt :roll: tegyél mindent maxra majd, de a lighing maradjon static (DX9).
ps.: 8600GTS inkább, nem? kérdés1

pYura!
Légyszives adj már nekem olyan programot mint a Fraps, csak olyan legyen ami játék közben méri és kimutatja a videókártyám hőfokát. Mert most megint elkezdtem jáccani és 1 nap alatt 2x lefagyott, sztem ezért.
Köszönöm előre is

Ha nV kártyád lenne tudnám ajánlani a RivaTunert, de így sajnos neked kel kutakodni :roll:

Ma viszonylag sokat játszottam és egyszer se fagyott le, szóval nem igazán vágom hogy mi van. Majd átnézem a gépház hűtését, lehet hogy a ház nem szellőzik megfelelően.

Kanyhalos":3dnvj28q mondta:
Nekem 1db x1950pro-val is maxon fut, 1280x1024-ben.
Sokkal jobban megérte volna megvárni az R600-at vagy a 8-as GF-eket,
mert hamarosan dx10 és az x1950 elavult lesz, sajnos.
Most meg nincsen kihasználva a crossfire, nincs olyan program ami igényelne ekkora gépet. Bár te tudod mit csinálsz.
Amúgy neked milyen felbontásban van?

1440*900ban. hat mire a dx10et tenyleg kihasznalja vmi addigra 3szor mas kartyam lesz. olyan mint a 64bites rendszer... azt is alig par proram.

ugy raktam ossze direkt, hogy jo ideig nem fogok hozzanyulni. azert a tulzottnak tuno teljesitmeny. amugy nem volt olyan veszes. 200k korul jott ki tokkal-vonoval.

Vissza
Top Alul