Rendszerkövetelmények

Tud valaki valamit arról hogy miért nem működik normálisan az élsimítás (anti-aliasing)??

na ez a patch jol hazavagta megint. az 1.0 sok szendvees es egy windows reinstall utan mukodott. felralktam es most megint ugyanaz van mint az elejen... fagy meg minden baja van. miert keptelenek kiadni egy bug es crashmentes jatekot ennyi evnyi fejlestes utan...?

Nálad van a gond, mert mindenki másnak megy... lapozófile/virtuális memóriát állítsd minél nagyobbra (4GB)

Egyébként patch után nekem elkezdte azt csinálni, hogy folyamatosan kerreg a HDD. Nemtom miért van... pl: ezelőtt 2-3 erc alatt betöltött a játék, most 6-8 (!!!) perc míg betölt és rengeteget kerreg a vinyó...mintha dolgozna és valszeg dolgozik is, mert akad a játék...olykor-olykor 10-20 mp-ekre is megáll a képernyő és csak kerreg....

Hogyhogy nincs hagyományos értelembe vett AA? Be lehet az optionsban állítani. Akkor minek van benne?
Valaki pls help

Az Anti Aliasing mindenhol ugyanaz.Szerintem ez alatt azt értik,hogy a menü beállitásában nem úgy szerepel,hogy 2x 4x 8x 16x hanem egy csúszkán lehet állitani...de szvsz itt is értelemszerüen a legkisebb fokozat a 2x...ahogy az AF-nél is...

(persze az is lehet hogy ebben a játékban másképpen van skálázódva)

Én is állítottam az AA csúszkán és semmi Xtra nem történt...mármint látványban meg teljesítményben sem.

CityLife":1wm3wp49 mondta:
Egyébként patch után nekem elkezdte azt csinálni, hogy folyamatosan kerreg a HDD. Nemtom miért van... pl: ezelőtt 2-3 erc alatt betöltött a játék, most 6-8 (!!!) perc míg betölt és rengeteget kerreg a vinyó...mintha dolgozna és valszeg dolgozik is, mert akad a játék...olykor-olykor 10-20 mp-ekre is megáll a képernyő és csak kerreg....
Ha kerreg az baj,nekem így romlott el a vinyóm,és az egész adatállománynak nyoma veszett.

CityLife":2b1wv5ch mondta:
Én is állítottam az AA csúszkán és semmi Xtra nem történt...mármint látványban meg teljesítményben sem.

Na ezt késöbb kipróbálom mert én eddig csak a legkisebb csúszkaálláson használtam,mert igy is észrevehetö némi élsimitás,teljesitmény romlás nélkül...

Nimda":13aw790h mondta:
Hogyhogy nincs hagyományos értelembe vett AA? Be lehet az optionsban állítani. Akkor minek van benne?
Valaki pls help

Az Anti Aliasing mindenhol ugyanaz.Szerintem ez alatt azt értik,hogy a menü beállitásában nem úgy szerepel,hogy 2x 4x 8x 16x hanem egy csúszkán lehet állitani...de szvsz itt is értelemszerüen a legkisebb fokozat a 2x...ahogy az AF-nél is...

(persze az is lehet hogy ebben a játékban másképpen van skálázódva)

Erre rájöttem én is báttya :)
Csak az a gond hogy a csúszka semmit sem változtat a képminőségen.
Nem zavaró igazából, de épületek belsejében pl. ajtófélfán stb már eléggé észrevehető. Meg nekem sokszor le is fagy. Nem tudnak programozni.
Kár hogy pont a Stalker-t cseszték el ilyen optimalizálatlansággal.
Most az előbb pl. a brain scorcher előtt fagyott le, azelőtt meg az army warehouse végén. Eredetibe megveszem az segíthet szerintetek?

Erre rájöttem én is báttya :)
Csak az a gond hogy a csúszka semmit sem változtat a képminőségen.
Nem zavaró igazából, de épületek belsejében pl. ajtófélfán stb már eléggé észrevehető. Meg nekem sokszor le is fagy. Nem tudnak programozni.
Kár hogy pont a Stalker-t cseszték el ilyen optimalizálatlansággal.
Most az előbb pl. a brain scorcher előtt fagyott le, azelőtt meg az army warehouse végén. Eredetibe megveszem az segíthet szerintetek?

Szerintem a fagyás az többnyire driver probléma...nem 100% de gondoljatok csak bele,hogy a játék csak most jelent meg.A driverek meg még nem frissültek,illetve Ati fronton a 7.3-as katasztrófa az a napokban jelent meg.Nem állitom,hogy a játék optimalizált,de a driverek is erösen beleszólnak.(Sajnos még nem tudok érdemi infot mondani a 7.3-ról,mert mióta feltelepitettem,nem játszottam.Reméljük jobb lesz.)

Lenne egy nagy problémám! Elkezdtem játszani a STALKER-rel és minden fasza és jó... zárt térben. Vagyis a háttér = TÁJ teljesen elmosódik.
stalker.jpg
Nem akad egyáltalán minden jó fasza ha szobába vagyok vagy alagút vagy valami, de ha megyek valahova az utcán/erdőbem az rohadt ronda. A gép nem csúcs de nem a minimum: AMD Athlon 64 3200+ (2400MHzen), Geforce 6600GT (570/1200Mhz), 1 GB Samsung RAM. Miért van ez? Hogyan lehetne ezt megszüntetni? :( :shock:

Szerintem a fagyás az többnyire driver probléma...nem 100% de gondoljatok csak bele,hogy a játék csak most jelent meg.A driverek meg még nem frissültek,illetve Ati fronton a 7.3-as katasztrófa az a napokban jelent meg.Nem állitom,hogy a játék optimalizált,de a driverek is erösen beleszólnak.(Sajnos még nem tudok érdemi infot mondani a 7.3-ról,mert mióta feltelepitettem,nem játszottam.Reméljük jobb lesz.)[/quote]

Ki fogom próbálni a 7.3-at. Nekem 7.1 van, eddig minden tökéletesen ment. Hátha majd ez........
Szóéj már légyszi ha tesztelted az új drivert mert ha nem jó akkor hagyom a gyári install 7.1-et

idomtalan":x5xczz7z mondta:
Lenne egy nagy problémám! Elkezdtem játszani a STALKER-rel és minden *cenzúra* és jó... zárt térben. Vagyis a háttér = TÁJ teljesen elmosódik.
stalker.jpg
Nem akad egyáltalán minden jó *cenzúra* ha szobába vagyok vagy alagút vagy valami, de ha megyek valahova az utcán/erdőbem az rohadt ronda. A gép nem csúcs de nem a minimum: AMD Athlon 64 3200+ (2400MHzen), Geforce 6600GT (570/1200Mhz), 1 GB Samsung RAM. Miért van ez? Hogyan lehetne ezt megszüntetni? :( :shock:

a kép alapján itélve ez DX8. Próbáld meg DX9-ben valamint javaslom a ForceWare 93.71-es display drivert. www.nvidia.com

na jo visszavonom. most megy. :P fagyogat neha, de elviselheto. lehet h nem a peccs volt a baja, mert vissza tettem a 7.2 catalistet es a fagyasok rendszeressege csokkent.

Írjon már valaki akinek lefagyott rendszeresen és sikerült megjavítania.

Ki fogom próbálni a 7.3-at. Nekem 7.1 van, eddig minden tökéletesen ment. Hátha majd ez........
Szóéj már légyszi ha tesztelted az új drivert mert ha nem jó akkor hagyom a gyári install 7.1-et

Rendben,bár volt egy pont ahol rendszeresen lefagyott (7.2),na most a 7.3-as driverrel okés a dolog,ott már nem fagy...(sajnos most dolizom,de majd holnap alaposan megizzasztom)

A vinyó kerregéssel segítsetek már...most végez a töredezettségmentesítő...az segít?

CityLife":3lgidkw1 mondta:
A vinyó kerregéssel segítsetek már...most végez a töredezettségmentesítő...az segít?

Ha van külön vinyód,arra tedd a swapot (igy a két vinyó függetlenül tud dolgozni)...lehet hogy nem 100% segit a problémán,viszont valamit biztos javit.

egy vinyóm van csak... akkor a swap miatt kereg? eddig patch előtt nem csinálta...

Vissza
Top Alul