Rendszerkövetelmények

Ja, meg amúgy vannak anti-aliasing problémáim is.
Néha egyáltalán nem működik, falakon látszik közelről,
pedig max-on van. Ha az ati control centerben beállítom akkor is.

Sziasztok, van egy problémám, és nem tudom megoldani, jól enne, ha valaki tudna segíteni: A probléma a következő. Feltettem a játékot, és amikor elindítom , akkor a logók rendesen bejönnek, de a menü helyén nagy feketeség van, csak a kurzort tudom irányítani. Mi lehet itt a probléma?
Beálítottam, hogy 640*480asba indítsa el de úgy sem jó.
Előre is kösz a tanácsokat.

nem megy a games pedig szerintem meni kelene :
Mikor felteszem akkor elindul be is tölt aztán mikor betöltött akkor egy kis idő mulva ujraindul a gép
rendszerem
Proc: Inte celeron 2 gb
Ram: 512mb
Videókártya: Ati radeon 9600
Már nagyon felhuzot ez a probléma segitsetek kérlek
ere a címre irjatok : kupasjanos@gmail.com
vagy MSN cím : csinka@vipmail.hu

Nekem ilyen gondom régebben a GTA SA-val volt, 30-60 perc közötti időtartományban mindig újraindult, és kiderült, hogy a memória volt hibás, és amiatt volt az egész :? .

csinka":2f2oy0vl mondta:
Mikor felteszem akkor elindul be is tölt aztán mikor betöltött akkor egy kis idő mulva ujraindul a gép
rendszerem

Újraindulás többminden miatt bekövetkezhet:
Valameik alkatrész túlmelegedik
Winyó ledobja az ékszíjat
Programhiba

Nem villan be egy kékhalál egy pillaatra mikor újraindul?

Tibi":2eu4r85i mondta:
Nekem ilyen gondom régebben a GTA SA-val volt, 30-60 perc közötti időtartományban mindig újraindult, és kiderült, hogy a memória volt hibás, és amiatt volt az egész :? .
Azaz! Detto, memória hibás VGA karimnál ugyan ez volt. De érdekes, hogy csak néhány játék érzékeny erre, ezért sem derült ki egyből.

Crayon: Még áram ellátás elégtelenségből is lehet.

sarge":2u0rgjcr mondta:
Sziasztok, van egy problémám, és nem tudom megoldani, jól enne, ha valaki tudna segíteni: A probléma a következő. Feltettem a játékot, és amikor elindítom , akkor a logók rendesen bejönnek, de a menü helyén nagy feketeség van, csak a kurzort tudom irányítani. Mi lehet itt a probléma?
Beálítottam, hogy 640*480asba indítsa el de úgy sem jó.
Előre is kösz a tanácsokat.

Start menü/futtatás/dxdiag
további súgó/felülbírálás
75 legyen a beállított érték (Ha tud a monitorod 75Hz-et)

Azért van fekete kép, mert a játék nagyobb frissítési frekvenciával indul
el, mint amit a monitorod bír, szerintem.
Milyen monitorod van?

csinka":2zsil46e mondta:
rendszerem

Nekem is állandóan újraindult magától, s kiderült hogy a 220-as tápkábel
villája öregedett el, kicseréltem azóta jó.
De ha neked csak a Stalker alatt van reset, akkor VGA vagy lehet hogy vinyó(swap?)......

Hali!
Most regeltem a fórumra és gondoltam megosztom tapasztalataimat!

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz
ASUS Nvidia GeForce 7600GS (256MB)
1,5GB ram

ezzel a konfiggal problémamentesen fut a game, igaz 1-2 beállítás le van véve!

Ha esetleg érdekel vkit :)

Valaki írhatna valamit az AA problémára, nekem k.szar az AA, nem tudom mitől. Meg ha kinti pályán futok, akkor beszaggat 1-2 mp-re állóra akad, vagy lehet hogy le is fagy. De semmi más game nem csinálja ezt, úgyhogy itt valami kurva nagy árulás van.

Teddy":1e51vb85 mondta:
Hali!
Most regeltem a fórumra és gondoltam megosztom tapasztalataimat!

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz
ASUS Nvidia GeForce 7600GS (256MB)
1,5GB ram

ezzel a konfiggal problémamentesen fut a game, igaz 1-2 beállítás le van véve!

Ha esetleg érdekel vkit :)

Mi van levéve?

nekem segitett az uj windows. mar vagy 4 orat jatszottam, es ekozben max 2szer fagyott ha jol emlekszem. ennyiszer se kene, de ezelott 3 percenketn csinalta :)

Asus K8N4-E Deluxe/Mobile Athlon64 3400+(2200Mhz)/1GB Kingmax DDR400/MSI X1650XT...

Static light,2xAA,4xAF,minden maxon,igy simán fut.A swap külön vinyón (igy tehermentesiti a rendszervinyót) min.1536 max.3072 néha igy is swappel de ez betudható a "kevés" ramnak.Fagyások nálam is elöfordulnak sajnos...szvsz ez driver hiba.Most jelent meg a 7.3-as katasztrófa,hátha javult a helyzet... :wink:

Nekem van, hogy 15 másodpercet is swappol, amikor kijövök a báeból vagy egy épületből :D . De nem zavar, mert örülök, hogy egyáltalán elindul a game. Nekem még egyszer se fagyott leee :P .
Amúgy kipróbáltam azt, amit hispan mondott a töredezettségmentesítéssel és a virtuális memóriával kapcsolatban: a töltési idő maradt, de amikor elindul a game nem swappol annyit meg úgy az egészben sem, szóval kössz az ötlelet eljen !

Kanyhalos":3qs9yx8q mondta:
Valaki írhatna valamit az AA problémára, nekem k.szar az AA, nem tudom mitől. Meg ha kinti pályán futok, akkor beszaggat 1-2 mp-re állóra akad, vagy lehet hogy le is fagy. De semmi más game nem csinálja ezt, úgyhogy itt valami prostituált nagy árulás van.

Control Panelben ne piszkáld az AA-t, mert attól nem lesz jobb. STALKER-ben nincs hagyományos értelembe vett AA. Az akadások oka pedig, könnyen lehet, hogy az AGP-s interface miatt van. Mástól is hallottam, hogy csúcs AGP-s kártyáknál ez már probléma.

Tudom, hogy már elhangzott a kérdés, de nem találom.
ATI 9250 128 mb-s videókártyám van.
Az a gondom, hogy amikor elindul a játék, jönnek a kezdő videók, azután nem jön be a menü, csak nagy feketeség. Szól a zene, látszik az egérkurzor, csak nincs kép.
Ha gyomok két ENTER-t, akkor elkezd tölteni a játék, majd bejön a játék, de amint kilépek a föld alatti "bunkerból" barna lesz a képernyő, és semmit sem látok, csak ha közvetlen a fölre, vagy közvetlen az égre nézek.

pYura":2aamtmpp mondta:
Kanyhalos":2aamtmpp mondta:
Valaki írhatna valamit az AA problémára, nekem k.szar az AA, nem tudom mitől. Meg ha kinti pályán futok, akkor beszaggat 1-2 mp-re állóra akad, vagy lehet hogy le is fagy. De semmi más game nem csinálja ezt, úgyhogy itt valami prostituált nagy árulás van.

Control Panelben ne piszkáld az AA-t, mert attól nem lesz jobb. STALKER-ben nincs hagyományos értelembe vett AA. Az akadások oka pedig, könnyen lehet, hogy az AGP-s interface miatt van. Mástól is hallottam, hogy csúcs AGP-s kártyáknál ez már probléma.

Hogyhogy nincs hagyományos értelembe vett AA? Be lehet az optionsban állítani. Akkor minek van benne?
Valaki pls help

Van egy fura hibám a játékban: Amikor elkezd esni akkor furán elkezd villogni a kép. Játszani attól még lehet csak idegesít, hogy ilyan vonalak ugrálnak összevissza a képen. Mitől lehet ez? ( szerintem videókártya)
Amúgy a game eredeti és a gépemen medium-high beállításon élvezhetően fut: P4 2,8 1GB ram, Geforce 6600 256 ram. Ja és semmi más hibát még bugot sem észleltem eddig.
Légyszives írjatok már ha van vmi ötletetek, hátha lehet a hiba ellen tenni vmit.

hát igen vann benne valami amit mondtatok megpucoláltam a coolereket (tele volt poral) meg talán nem is ment a videokártyán a ventilátor lehet séges ez? mert szerintem ez igy volt.

Kérdeztétek hogy néha nem volt e kékhalál, előszü nem volt csak ujraindult aztán tettem egy uj windowst akkor volt kékhalál dögivel de most megint tettem egy másikta most már megint nincsen. csak ha elinditom a játékot akkor ugy 15 perc után ujraindul. de szerintem beszerzek holnap egy uj coolert a videokártyára aztán meglátjuk .

Wallace87":ghlx0nfb mondta:
Van egy fura hibám a játékban: Amikor elkezd esni akkor furán elkezd villogni a kép. Játszani attól még lehet csak idegesít, hogy ilyan vonalak ugrálnak összevissza a képen. Mitől lehet ez? ( szerintem videókártya)
Amúgy a game eredeti és a gépemen medium-high beállításon élvezhetően fut: P4 2,8 1GB ram, Geforce 6600 256 ram. Ja és semmi más hibát még bugot sem észleltem eddig.
Légyszives írjatok már ha van vmi ötletetek, hátha lehet a hiba ellen tenni vmit.
Shader hiba. Vagy visszaveszed DX8ba vagy ment-kilép-betölt macera orvosolja.

Vissza
Top Alul