Rendszerkövetelmények

Egy Ati x1650 256mb, 1GB DDR 2-es Rammal, meg 3000+ procival hogy futna?

ááá nem engedi elindítani a gamet az átmásolt dvd-vel csak az eredetivel pedig azt írták hogy egyet átmásolhatok magamnak is... akkor miért nem megy? :( Össze fog karcolódni az eredti :evil: .

NOCD patch kell hozzá. Mondhatám úgy is hogy crack :D

ps.: egy crack nem számít wareznek, mielőtt valaki belekötne :P

leginkább memória és videókártya (első a textúrák második a render miatt). Viszont ha a proci gyenge abból sem árt egy jobb (hiszen így a távolabbi történéseket is le kell számolnia)

De kb. ez a sorrend.

1,46 GHz en 1/4 es látótáv , 1/6 os tex minőség ? :D

Engem baszkurált, hogy elmosódik a fa tőlem 5 méterre , kicsit kihuztam , de még igy is kb 25-30 FPS em van kinn házban 50-70 ..

Üdv mindenkinek!

Please help! :)

Egy 3 Ghz-es P4-esem van, 1 Giga RAM és egy 7600 GS, és még a legminimumabb-minimum beállításokon is élvezhetetlenül szaggat a game... Ez normális? Mondjuk hétfőn csinálok egy windoz reinstallt, mert most már csak aban reménykedem.

Előre is kössz!

AK

AK":301q4klh mondta:
Üdv mindenkinek!

Egy 3 Ghz-es P4-esem van, 1 Giga RAM és egy 7600 GS, és még a legminimumabb-minimum beállításokon is élvezhetetlenül szaggat a game... Ez normális? Mondjuk hétfőn csinálok egy windoz reinstallt, mert most már csak aban reménykedem.

Előre is kössz!

AK

Ilyen konfigon a játéknak minimum szépen kell futni ... Szépen futni .. Csusznia, mit késen a vaj !! Dobd fel ujra a sys-t , ill. friss drivert .. Sok Sikert !

AK":2rqna4e7 mondta:
Üdv mindenkinek!

Előre is kössz!

AK

Csak a STALKER csinálja ezt vagy más game is?

Sziasztok!

Van egy orias problema a jatekkal: hatarozatlan idokozonkent egyszeruren megfagy. Hang elmegy, a windows meg vmi taskmgr hibat ir ki. fenn van legfrissebb catalsyt, alaplap driver, stb... a gep amugy egy 2.8as hts p4, 1 gb dual ddr 400 es egy radeon x1650pro 256mb. valami otlet, mert k.... idegesito, hogy egyszeruen nem tudok tovabb jutni, a folyamatos fagyasoknak koszonhetoen! HELP PLEASE!!!

Ezen a configon egyszerűen fagyásnak nem lenne szabad jelentkeznie se .. Namost kérdés : mennyi ideje porosodik fenn a milyen oprencer .. És huztad e már ujra? Mert ha a problema fennáll System resi után akkor érdemes másnak elvinni a a gamet kipróbálni és ha ott is bakis akkor lehet visszaküldeni 2 tonna reklamációval ..

mravikt":3b6otskx mondta:
Sziasztok!

Van egy orias problema a jatekkal: hatarozatlan idokozonkent egyszeruren megfagy. Hang elmegy, a windows meg vmi taskmgr hibat ir ki. fenn van legfrissebb catalsyt, alaplap driver, stb... a gep amugy egy 2.8as hts p4, 1 gb dual ddr 400 es egy radeon x1650pro 256mb. valami otlet, mert k.... idegesito, hogy egyszeruen nem tudok tovabb jutni, a folyamatos fagyasoknak koszonhetoen! HELP PLEASE!!!

Csak azt tudom javasolni, hogy próbáld meg más video/hanf driverrel. Hibaüzenetet sem ártana elolvasni.

Hát, sztem gáz az egész ahogy van...
Az egész játék egy hatalmas BUG...
Ezen dolgoztak 5évig??
Legalább optimalizálhatták volna normálisan, várhatunk legalább az 1.4-es patchre....
Lapozófájl?? Ez valami vicc sőt...inkább nem mondom

Vissza
Top Alul