Rendszerkövetelmények

CityLife

New Member
Csatlakozás
2007.03.21.
Üzenetek
93
Reakció pontszám
0
Hely
Yantar
Előző topik folytatása: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?p=10706#10706

Requirements
A hivatalos adatok szerint:

# MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2)/Microsoft® Windows® 2000 SP4
# Intel Pentium 4 2 Ghz/AMDXP 2200+
# 512 MB RAM
# 10 GB available hard drive space
# 128 MB DirectX® 9c compatible card/ nVIDIA® GeForce™ 5700/ATI Radeon® 9600
# DirectX® 9 compatible sound card
# LAN/ Internet connection with Cable/DSL speeds for multiplayer
# Keyboard, Mouse.

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
# Intel Core 2 Duo E6400/AMD Athlon 64 X2 4200+
# 1 GB RAM or better
# 256 MB DirectX® 9c compatible card/ nVIDIA® GeForce™ 7900/ ATI Radeon® X1850

Kiröhögöm:

# AMD Athlon 1800+ 1,46 GHz proci
# WinXP SP 2 integr.
# Abit NF 7 v 2.0 alaplap ( már itt ott hibás )
# 512 Samsung DDR RAM | 266 MHz
# ATi 9600 Pro 256 MB 128 bit (cored to 256 bit :D)
# 10 GB megvan neki ..
# No-name bill | 3éves Microsoft szürke 3 gombos egér (nyáron beszerválok 1 Microsoft Habu egeret)
# 2-2,5 MBites net ..

...Nope nem mázli ... Ilyen konfiggal jáccok már 5. éve .. Nagybátyjám vére van a gépben , nekem minden jó akaratom .. A gépem a bizalom hajtja .. És erősebb lesz .. 3,2 es Intel proci , erős FoxConn alaplap .. + 1 giga Kingston RAM ..

tökéletesen megy a gépemen jó néha van 1 kicsi swap de az alig érezhető
jó játék lett megérte rá várni :D

Skacok egy kérdés! Akinek eredetiben van meg, annál mennyit telepített fel? Mert nekem a biztonsági másolat van meg, de az 5,5 GB-ot telepít, az emlegetett 10 GB helyett! Nem tudom, hogy a biztonságis a gagyi, vagy ténylegesen ennyit telepít, és nem annyit, amennyi a rendszerkövetelmény között van!

Nem kell, hogy annyit telepítsen mint a rendszerkövetelmény. Abban benne van a win és a telepítési folyamathoz szükséges hely is. :roll:

Mindenkinek ennyit foglala, és szerintem csak azé van 10 GB-os rendszerkövetelmény mert kell neki 2GB lapozójájl így biztosan tud neki adni.

Ahogy azt már egy másik postomban is írtam, a játék iszonyat jól lett OPTIMALIZÁLVA! Szoval akinek nem éri el a gépe a min. gépigányt az is bátran telepítse fel, sztem menni fog neki.

Így van és aki azt képzeli, hogy nem csúcskategóriás konfiggal maxon fog menni az nézzen magába! :roll:

Sziasztok!! Segítsetek nekem mert megőrülök! Tudom, hogy nem igazán gépigény kérdés de azért talán mégis, szóval:
Tegnap végre annyi év után megkaptam a Stalkert. Örömködtem, és hazavittem. Doboz kibont, játék feltelepít, elindít! Aztán köcsög németnyelvű hibaüzenet, azt hiszem a lapozófálj-al kapcsolatban, hogy minimum 2GB kell hogy legyen. (már ha a Page-datei németül a lapozófájl) Szóval nem megy a game. Próbáltam, hogy kézzel átállítottam a lapozófájl méretét de akkor sem indul. Miért? Lehet hogy miután változtatok a fájl méretén utánna újra kell telepítenem a játékot???
A gépem: Intel 6400 dual core, 512MB ram (tudom majd lesz több) radeon x1600xt vga. Szerintetek? Köszi!!

Minimum 2048 és max 2048 MB s legyen a lapozófile..Sok Sikert!

Köszi! Remélem ez már bejön végre.
OFF:Annyira mákos voltam, hogy az már gyanús. Előbb kapom a hírt hogy kijön a Stalker március 23-án itthon is. Aztán meg kiderül hogy az új gépem is akkora ér ide. Erre tegnap kézhez kaptam a játékot és a gépet is, hát azt hittem álmodom :D
Néha már kétkedtem hogy lesz ebből a játékból valami egyáltalán. :)
De a tegnap azért levitt, hogy nem tudtam elindítani, és kaptam ezt a hülye német üzenetet... Na de majd ma este!!
ON: De azt hiszem hamarosan kell vennem még egy kis memóriát is, mert az 512 kevés lesz neki. (hiába 667 Mhz)
Köszi még egyszer!!! Üdv

Nekem tavasszal jön egy uj proci meg uj alaplap ... Memória marad 266 MHz es , 51 2 es :( .. No nem baj megjött a gém a CDGalaxis.hu tól uhogy ma délután bum bumm :D

Én többre nyomtam inkább a lapozófájlt mint 2G ... hátha a több az jobb neki :) Nekem is kb. 50 ropit kéne ráköltenem a gépre, hogy normálisan menjen, ne csak med. grafikán.. de így is élvezhető a játék.

Hmm jah nekem kb 48 ból kijön a stuff (40 gen. alaplapra meg procira 8 k egy használt 400 MHz es Kingston 512 es RAMra :D)

A lapozófile a virtuális memóriát adja. Ez a merevlemezeden a játék fájljainak gyors keresésekor igényelt helyet biztosítja ... A teljesítményt szerintem nem nagyon változtatja meg... Min. 2 GB itt a játék esetében (non kockáknak gyengébbek kedvéért 2048 MB !)

Tibi: hiába teszed többre, mert 2 GB-on elfér neki minden, vagyis ha 8-at állítasz be, akkor sem fog 2-nél többet felhasználni szerintem...

Vissza
Top Alul