Rangok

Erről van szó Tibi. Amit még ésszerűnek vagy hasznosnak/szükségesnek tartok, az van. Ami meg nem kell, azt igykszem kivariálni.

Esetleg a hozzászólás szám kijelzést, ha valahogy kivennéd, talán kevesebb olyan ember lesz majd, aki csak a hsz szám miatt ír. Én félek attól, hogy a megjelenéskor átözönlenek ide a gamestaros "pistikék". :?

Ha ez megtörténik intézkedünk. Hispan már a csatlakozás dátumát sem akarta kivenni.

Ha jönnek a pistikék, helyre lesznek rakva. Volt szó FAQ témakörről, majd oda átal lesznek irányítva gyorsan, ha sok marhaságot beszélnek. Ha meg okosakat mondanak, hadd mondják.

remélem azért nem fognak itt zargatni minket , mert akkor gyakran kellene qrvaanyáznom azt azért meg mésem kellene, a rangokat meg persze alapvetőleg úgy nem rossz, hogy mondjuk vannak moderátorok meg admin akik kicsit dolgozgatnak meg moderálnak(időnkét magamat kellene) :) ), de a hsz-eket szerintem azért ki lehet jelezni enegem nem nagyon zavar

jóó dolog ez a rang szerintem csak igy tovább a jó ötletekkel. :!:

A fórum rangjairól van szó...

Örülünk, hogy tetszik a rangrendszer, de aki elkezd hsz-kat gyártani arra kellő büntetést mérünk :twisted:

OFF
widra":3v9lwl8n mondta:
remélem azért nem fognak itt zargatni minket , mert akkor gyakran kellene qrvaanyáznom azt azért meg mésem kellene, a rangokat meg persze alapvetőleg úgy nem rossz, hogy mondjuk vannak moderátorok meg admin akik kicsit dolgozgatnak meg moderálnak(időnkét magamat kellene) :) ), de a hsz-eket szerintem azért ki lehet jelezni enegem nem nagyon zavar

Moderálni magad ... Ez igy van. A moderátor azé' van , hogy moderálja MAGÁT :lol: :D

End Of Off

Jó a ranglétra :D

A moderátor azért van, hogy moderálja azt, aki arra szólítja fel a moderátort, hogy moderálja magát illetve azt, aki offol.

Illetva, aki megérdemli, hogy diplomatikus legyek :lol:

Nem annak helyi anyját megkérdezni úgy van ha sokáig nem ért a szóból majd kitenni a szűrét a francba!!! Ez a legdiplomatikusabb :lol:

pYura":1je6ylum mondta:
0 - olvasó
1 - érdeklődő
20 - tag
50 - "kóbor lélek"
120 - "mutáns"
280 - "kincskereső"
640 - "kincsvadász"
1440 - "dealer"
3200 - "irányító"
7040 - "kutató"
15360 - "S.T.A.L.K.E.R."

még hispan1 is csak dealer :P

hispan1 SITE ADMIN és - ahogy 5000 évvel ezelőtt mondták volna a Közel-keleten - Istenkirály.

Vissza
Top Alul