Rangok

Ebben a fórumrendszerben nem lehet az eltelt napok arányában is "díjazni". Pusztán a hozzászólások száma szabályozza a rangok. Ez van. Most meg lettek emelve a rangok, ha kell, megint meg lesznek emelve, bár erre most egy darabig talán nem lesz szükség.

Azt mondod, hogy 0-val kezdődjön a lista és mondjuk valahol 12000-nél legyen a stalker szint?

pYura":2wy0sago mondta:
rangoknak nem az a célja, hogy sikerélményt jelentsen megszerezni állandó floodolással, hanem, hogy kategórizálja az embereket. Ha nagyok lennének a lépcsők jelentene is valamit.........

Első verzió: kevesbb rang, nagyobb lépcsők

01 - tag
20 - érdeklődő
50 - kóbor lélek
120 - kincskereső
280 - kincsvadász
700 - stalker
1800 - vén róka
4000 - Zónalakó

ha tényleg nem érted mit akarok hagyjuk, annyira nem érdekes.... -.-

Értem én: nagyobb lépcsőket - értékállób rangokat akarsz. A rangok számát meghagyom de akkor a szinteket tényleg drasztikusan feljebb teszem.

Ok, csak legyen értelme. Indúlj ki abból , hogy a régi fórumon hány hsz gyűlt össze mennyi idő alatt. Itt senkinek sem lesz 14.000hsz-ja.....

Nekem ez a "kincs" nem tetszik:

120 - kincskereső
280 - kincsvadász

(nem a középkorban vagyunk)

Még mindig tartom azt a véleményem hogy a játékban fellelhető karakterek nevei jobban hangzanak. :roll:

Kezd teljes lenni a káosz :lol: töröljük az egészet. :lol:

szerintem jau csak az a baj, hogy mindenki látta milyen rangokat lehet szerezni és mos mindenki stalker akar lenni 8)

widra":1nxx0ojt mondta:
mindenki látta milyen rangokat lehet szerezni és mos mindenki stalker akar lenni 8)

Én nem azért írok mert rangokat lehet szerezni, hanem mert van téma. És ez a lényeg.

Chabi":1614zftc mondta:
widra":1614zftc mondta:
mindenki látta milyen rangokat lehet szerezni és mos mindenki stalker akar lenni 8)

Én nem azért írok mert rangokat lehet szerezni, hanem mert van téma. És ez a lényeg.

én meg nem a rangok miatt válaszolok, hanem azért mert válaszolni akarok :wink: ,de azért jau erről is beszélgetni

Jelenlegi rangok maradnak csak a számok emelkednek.
Káosz van de a káosz jó dolog :)

Nostehát:

0 - olvasó
1 - érdeklődő
60 - tag
200 - "kóbor lélek"
500 - "mutáns"
1000 - "kincskereső"
2000 - "kincsvadász"
3000 - "dealer"
4000 - "irányító"
5000 - "kutató"
6000 - "S.T.A.L.K.E.R."

Nem jó!! Hispan tényleg nem érted......... Aki ír 2000hsz-t az fog 6000-et is ... de aki csak 60-at ír az sose fog 1000-et. Az egész a kategórizálásról szólna, nem perid egy lépcsőről, amin szépen fel kell menetelni.

Ok utolsó általam javasolt verzió:

01 - tag
20 - kóbor lélek
50 - érdeklődő
120 - kalandor
280 - kincsvadász
640 - mutáns
1440 - stalker
3200 - vén róka
7040 - Zónalakó

Inditottam egy szavazast es majd meglassuk mi lesz a jo megoldas...

Vissza
Top Alul