Rangok szavazás

Melyik verziót szeretnétek?

• A) verzio (1.hsz)

Szavazat: 0 0.0%
  • B) verzio (1.hsz)

• C) egyik sem (javaslatot teszek vmi teljesen masra)

• D) ne is legyenek rangok

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
A)
01 - tag
20 - kóbor lélek
50 - érdeklődő
120 - kalandor
280 - kincsvadász
640 - mutáns
1440 - hivatásos stalker - szerkesztve by pYura
3200 - vén róka
7040 - Zónalakó

(a képlet egyszerű x*2 + 10/20/40/80 es igy tovabb...)

B)
0 - olvasó
1 - érdeklődő
60 - tag
200 - "kóbor lélek"
500 - "mutáns"
1000 - "kincskereső"
2000 - "kincsvadász"
3000 - "dealer"
4000 - "irányító"
5000 - "kutató"
6000 - "S.T.A.L.K.E.R."

Van 2 hét eldönteni!

FELHÍVÁS!

Csak azok a szavazatok érvényesek, akik beírják ide a nevüket. (valasztasi csalas elkerulese vegett :P)

Eddig van 1 érvényes szavazat az A)-ra: pYura

2 ervenyes szavazt. Ki szavazott meg? :roll:

Azt sem ártana beírni melyikre...

hispan1":hfyh0095 mondta:
Lehet, a szavazás nem ügydöntő :)

pYura: másik szobában írtam már a kompromisszumos megoldásról:
http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=32

Örülök, én a számokhoz jobban ragaszkodtam, szóval ezt át lesz véve :) Ok, rangok neve annyira nem izgat ezek után bár érdekes lesz egyesek monster ranggal látni magyarul, amit majd senki sem fog használni (Vérszopó - lol) részemről ügy lezárva, számok legyenek, amit írtam, nevek, amit szeretnél.
Sárga színt szeretnék 8)
meghajol

Mert minál több van, annál jobb, annál fokozatosabb a lépdelés felfelé. Mellesleg ha már van 9-10, miért ne legyen 11?

hispan1":hjbta7if mondta:
Mert minál több van, annál jobb, annál fokozatosabb a lépdelés felfelé. Mellesleg ha már van 9-10, miért ne legyen 11?

Mert már ki van számolva és ez így jó. Ha szeretnél kereken 10 rangot tegyél még be egy 0.hsz-st pl. "lidérc néven" :lol:

Látod ez is egy probléma, hogy nem bővíthető felfelé a dolog, legalábbis nem akarod. Pedig ezt meg kéne tenni akár úgy is, hogy a magasabb számoknál már nem teljesen a matematikai módszer szerint számolsz.

hispan1":3clhd5mi mondta:
Látod ez is egy probléma, hogy nem bővíthető felfelé a dolog, legalábbis nem akarod. Pedig ezt meg kéne tenni akár úgy is, hogy a magasabb számoknál már nem teljesen a matematikai módszer szerint számolsz.

fal1 Egyszer elfogadod a számítási módszerem... most meg alakítsam át?? Más is erre szavazott nem tudom miért kell erőltetni. Csináld már meg és kész....... :roll:

Azt fogadtam el, hogy a rangok maradnak, a számok változnak. Erre most kiderül, hogy ha a számok lennének újak, akkor bizonyos rangok eltűnnének.
A jelenlegi rangokra kell új számokat kitalálni.

hispan1":1gmuy4uf mondta:
Azt fogadtam el, hogy a rangok maradnak, a számok változnak. Erre most kiderül, hogy ha a számok lennének újak, akkor bizonyos rangok eltűnnének.
A jelenlegi rangokra kell új számokat kitalálni.

[b:1gmuy4uf mondta:
hispan1[/b]":1gmuy4uf]Egyetlen kompromisszumos megoldást látok: a mostani rangokhoz rendelhetünk általad adott számokat (bármekkorákat bármilyen képlet alapján).

Csináld, ahogy akarod... láttuk mit szeretne a többség, ezerszer átbeszéltük a dolgot, továbbiakban nem érdekel.

ps.: sárgát szeretnék

Mivel nem jön több szavazat és a témát kitárgyaltuk zárom a topicot.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul