RAID

nalunk szerintetek fan no a penz???? :D mert akkor meg nem tudok rola. azt mondanam h ahelyett h vodkaztok egy folytaba :D :D menjetek es rakjatok felre a penzt :D :D

nem vagyok a tesod! ezt verd ki a fejedbol. tobbi embert pedig ne ratyizd hanem tiszteld oket. azt mondanam h egy ien konfig utan nem nyavalyognek arra h nincs ssd-re penz. :D

nem hiszem es nem is gondolom :D :D fel kell noni h megertsd a dolgokat. egyebkent neha jo elmenni vodkazni. vagy kocka leszel de oan mertekbe h mar zarandokutat rendezel a hutohoz :D

sajnos ismerek jopar gyereket :D suli elkezdodott, gyerek volt oktoberig aztan januarba kerult elo :D mindenheten kerdeztuk h mivan erre jott a valasz, lvl68 vagyok kovetkezo heten lvl 71 vagyok :D szoval elvolt :D

Hát erről hirtelen egy játék jut az eszembe :D wow :D. de lehet h éppen rom vagy torchlight :D vagy vmilyen mmorpg :D

KT, kérlek engedd meg, hogy okoskodjak. Asszem még azt csinálok, amit akarok... Tudod. Szabad országban szabad ember azt tehet, amit szabad... :lol:

gabriel_cs.15":32lrspxh mondta:
kb 20 ezeré kapok egy 30 gigásat. ne röhögtess már :lol:

Az SSD lényege még mindig nem az ár/méret arány, hanem hogy mérhetetlenül sokkal gyorsabb, mint egy HDD. Nem 2x vagy 3x olyan gyors, hanem 20x, 30x. Abba a konfigba, ami Neked van, tényleg egy SSD kellett volna, nem pedig még egy terra a már meglevő egy terra mellé.

én értem hogy gyorsabb az ssd csak nincs 70 ezrem most jelenleg ssdre :lol: azt vettem volna ha több pénzem lett volna :\ csak hát örülök h egyáltalán tudtam 1 terás wincsit venni...

Én nem alkotom magam.. Megteszed te helyettem... :lol:

Vissza
Top Alul