Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
nalunk szerintetek fan no a penz???? mert akkor meg nem tudok rola. azt mondanam h ahelyett h vodkaztok egy folytaba menjetek es rakjatok felre a penzt
nem vagyok a tesod! ezt verd ki a fejedbol. tobbi embert pedig ne ratyizd hanem tiszteld oket. azt mondanam h egy ien konfig utan nem nyavalyognek arra h nincs ssd-re penz.
nem kell mellre szívni amit mondtam. igen, vannak emberek valóban akiket tisztelek. nem kellene az észt osztani. attól mert ilyen gépet vettem ne hidd azt h milliomosok vagyunk...
nem hiszem es nem is gondolom fel kell noni h megertsd a dolgokat. egyebkent neha jo elmenni vodkazni. vagy kocka leszel de oan mertekbe h mar zarandokutat rendezel a hutohoz
Az SSD lényege még mindig nem az ár/méret arány, hanem hogy mérhetetlenül sokkal gyorsabb, mint egy HDD. Nem 2x vagy 3x olyan gyors, hanem 20x, 30x. Abba a konfigba, ami Neked van, tényleg egy SSD kellett volna, nem pedig még egy terra a már meglevő egy terra mellé.
én értem hogy gyorsabb az ssd csak nincs 70 ezrem most jelenleg ssdre :lol: azt vettem volna ha több pénzem lett volna :\ csak hát örülök h egyáltalán tudtam 1 terás wincsit venni...