Quality Music Lovers’ Society

50 éve vagyok a zene megszállottja, azóta gyűjtöm mindenféle hanghordozón. A blogot 15 éve indítottam a Facebook-on, ezt követően egy angol rádió keresett meg, hogy indítsak náluk egy havonta jelentkező show műsort. Idén a Radiocafé 98.0 is megkeresett és lehetőséget adott egy heti műsor megtartására. A koncepció egyszerű: minőségi zenék bemutatása a világ minden tájáról, műfaji megkötés nélkül. A mainstream rádióállomásokon ezeket a zenéket nem nagyon játszák, legalább is itthon. Szeretnék itt ezen a fórumon is bemutatni, ajánlani nektek jó, -szerintem- minőségi zenéket.

Elsőként nem is egy albumot, hanem egy független brit lemezkiadót ajánlok nektek.
A Claremont 56 egy londoni székhelyű független lemezkiadó, amelyet Paul Murphy (művésznevén “Mudd”) alapított 2007-ben.
Minőségi zenék kiadására szakosodott label, ami különös hangsúlyt fektet a nu-disco, balearic, deep house és ambient stílusokra. A kiadó szorosan kapcsolódik a balearic kultúrához és a lágyabb elektronikus zenékhez, amik színes és érzelmileg gazdag albumokat eredményeznek.

A kiadványok elérhetők hanglemezeken és digitálisan is. A kiadó Bandcamp oldalán a vásárlás mellett bele is tudtok hallgatni az albumokba. Jó zenehallgatást!

Köszönjük a megosztást! Jöhet minden! :)

Vissza
Top Alul