Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Ebben a speedrun végigjátszásban én azt mondom, hogy bár tény, sok bug ki lett használva de moddolva volt a játék, mert nagyon sok mindent nem lehet benne úgy megcsinálni ahogy ő csinálta
ennyi erővel az új játék indítására a stáblista is előjöhetne, de ebben a videóban "olyan" hibák is fel vannak használva amik az alapjátékban nem elérhetők, se a Valve által kiadott első verziókban sem a Steam-es verziókban. Már moddoltam mindenféle source engine-re épülő játékot a a Portal-hoz is kb 120 óra játékidő van bejegyezve, de ilyen hibák pl. nincsenek benne, csak ha szeretném
meg amúgy sem kötelező kirakni, hogy modot használ-e valaki vagy sem, de attól még nem kell lemorogni, mert én szerintem modot használ az illető büszke vagyok én is, hogy 17-20 perc alatt végigviszem ha akarom, csak én nem bugokat használok, hanem a fejlesztők által kitalált módon
hát azért én ezzel vitatkoznék, elég sok portal 2 tesztben a grafikát írják kis negatívumnak. 2004-ben mikor megjelent akkor ja kicsit jó volt, de kezd öregedni.