Pletykák

Azért szörprájz mert úgy kb egy hónapja amikor még 8800 körüli lájk/megosztás/rajongó/mitomén volt a facebookon akkor azt mondták hogyha eléri a tízezret ez a szám akkor lesz valami meglepi, múlthéten meglett, ez a meglepi.... Nos, igen, ez a kép olyan mint egy fél csokító: ronda. (mintha az a traktor úgy lenne odafotosoppolva) De! Bizakodjunk szerintem, egyrészt még az elején tartanak, másrészt ez egy mmo lesz ott meg nem a grafika a lényeg (részemről a grafikát illetően egyetértek Claudia Kern véleményével). A napokban végighallgattam a developer diaries-eket és annyira nem tűnik vészesnek, állítólag műfajilag széles spektrumú játékot akarnak összehozni, úgy hogy többféle játékmódot is beletesznek, így a hárdkór stalkeresek és a kezdők és/vagy más műfaj iránt érdeklődők is egyaránt megtalálják a nekik megfelelő szórakozási formát. Ha sikerül megvalósítani amiket elmondtak akkor talán még valami egész jó is kisülhet, de majd meglátjuk hogy sikerül kivitelezniük, kíváncsian várjuk.

Hát elég sok ígéretet hallottam már nagyobb fejlettségű és jobb budgeű fejlesztőbrigádtól is... De valahogy általában nekik sem sikeredik 100%feletti ígéreteiket teljesíteni... általában örülhetünk ha az ígéretek 50% a benne lesz a játékban és akkor már kitettek magukért és játszható játékot kapunk... Szóval személyes vélemény alapján én egyik koncepciótól sem dobom el az agyam... se a Nuclear Uniontól se a Suvariumtól de főleg nem a Bethesda féle stalker koncepciótól... Mert arra még a lottó ötös e heti várható főnyereményét is biztosan felmerném tenni, hogy nem fogjuk azt a hangulatot és érzést megkapni amit az első játék kezdetekor éreztünk.(én már kb fél éve érzem ennek hiányát)

Erõsebbnél is erõsebb. De legalább valami biztató.

Szerintem nagyon jólnéz ki. Tetszik, hogy kontrasztosabb és színesebb mint a stalker. Jó lesz ez.

Kifejezetten rossz, ha erősen színes egy poszt-apokaliptikus játék. Szerintem.
Nem Disneyland ez. :D

Akkor mi legyen ha nem színes?
Nézz majd fekete fehér apokaliptikus filmeket...
Kell bele szín is... és mivel sötétebb árnyalatok vannak benne főként én jónak találom, annak ellenére, hogy én magával a játék hangulatával kapcsolatban kétkedő vagyok...
Szerintem pont jók, de persze ebből nem derül ki a játékmenet.

A színes meg a fekete-fehér között van azért átmenet...

dehogy is rossz,egy színes punk abszolút illik hozzá nézd meg a Rage-et pl

A színe a legkisebb gond, párat kell nyomkodni a monitoron és jó lesz, a baj az, hogy nincs olyan valami, amit ha megnyomsz, akkor az mmo-ból hagyományos singleplayeres fps lesz :wink:
Amúgy ezek Nuclear Unionos képek, a Surváriumosok jobbak, legalább is ezeknél :)

hát a stalkereknek eddig vami sörnyű komtrasztja volt szóval ezt idhe kijavtani szeintem xD

monitoron nem illik állítgatni ha már kalibrálva van. Vagy ha más játékot indítsz mindig nyomogatni akarod a monitort :D ? Azért van a konfigfájl, ha nem testszik a tone mapping akkor ott tweakhetsz rajta.

Vissza
Top Alul