Pletykák

Na most akkor plyetyka vagy sem???
Kicsit elkámpicsorodtam, főleg amikor láttam hogy a bethesdánál vannak a jogok.
Szóval biztos hogy nem lesz Stalker 2? Végleges?

Ha NETALÁNTÁN - ki sem merem mondani - az ellenkezője lesz a várakozásainknak, akkor Dezodoréknak a munkája hősies és még sürgetőbb lesz. :'D

Nesze neked,lelépett a GSC,Stalker2 helyett csinálnak egy multifost saját zebből.Akkor most ki fogja megcsinálni,a takarítónő?Áh,hihetetlen hogy pont ezt a játékot kellet körbefo*ni!

Szerintem a Survarium jó lesz, az ötletek legalábbis jól hangzanak.
A Bethesda meg hát ismerjük a munkásságát, lehet hogy ismét egy oblivion-t/fallout 3-t látunk csak Stalker 2 néven.....

Bethesda azért sokkalta profibb, mint a GSC, viszont nincs bennük annyi... lelki erő.
Meg nagyon hülyén rakják össze a játékaikat, pl Skyrim esetében nincsenek külön specular lightning mapok se, csak egy általános "honnan fényesedjen" beállítás.

Igazából.... hát nem is tudom.

Sergei mi a faszért nem képes eladni v kiadni a jogait??

ColdBlood":1g06hcuy mondta:
Szerintem a Survarium jó lesz, az ötletek legalábbis jól hangzanak.
A Bethesda meg hát ismerjük a munkásságát, lehet hogy ismét egy oblivion-t/fallout 3-t látunk csak Stalker 2 néven.....

Jaj ne már. Elegem van a brahminokból, a csúnya oblivionos emberekből és a sablonépületekből. lövés1

Egy újabb tucat f*s MMORPG-t csinálnak belőle engem ez szomorít el.. Akkor mért nem egy fps-t hűen a stalkerhez?

Piszkos ügyletek lehetnek a háttérben. Nem megerősített forrás szerint még a maffia is érdekelt a kérdésben... Gusztustalan. A legrosszabb, hogy mi, S.T.A.L.K.E.R. fanok látjuk a kárát legjobban.

Igazából az itt a kérdés, hogy Szergej miért nem akarja eladni a brand-et másnak? Vagy inkább mi miatt nem teszi. Mert ha okos lett volna, akkor még azidőben dobja "piacra" a jogokat, amikor még nem reppentek fel a pénzügyi nehézségekről szóló hírek. Lefogadom, hogy jópár kiadó versenyzett volna érte.

Nem csodálom, hogy jönnek a maffia-pletykák. Igazából megérdemelné a rajongótábor, hogy adjanak valamilyen magyarázatot, mert így csak volt/nincs.

Akkor most nem lessz Stalker 2. Marad a Stalker-online?
egyébként nemtudom ki hogy van vele, de én megnéztem ezt a stalker-online-t, azon kivül hogy full orosz még és nem tudom mit kell csinálni, eléggé igéretesnek mutatkozik.... a Suvariummal akkor most mi a fene van? az se lessz? honnan van a hír?

a stalker online csak egy FAN made stuff ... semmmi köze a gsc-hez. A survarium egy mmo fps lesz, amit a gsc-ből kivált emberek készítenek

Stalker 2 valószínű már nem lesz, de úgy tűnik spinoffok még élnek, legalábbis van róluk egy kevés új infó:
Survarium faq-ja frissült, két új concept art-ot kiraktak facebook-ra. New Union-os cuccból is vannak új concept art-ok, facebook oldaluk is van.

A Survarium a faq alapján nem szimpatikus ráadásul úgy tűnik a fejlesztők azzal vannak elfoglalva hogy egymást bemutassák az oldalukon, ez a New Union meg szvsz egy kamu, szóval egyik se tetszetős, de stalker helyett ezzel kell beérni, meglátjuk mi lesz :)

Az egész onnan ered hogy valaki egy orosz fórumra benyögte Grygorovych nevében hogy eladta a jogokat a Bethesdának, amit később maga Grygorovych a hivatalos facebook oldalon cáfolt.
Arra tudok gondolni hogy azért nem adja ki a jogokat (a Vostok-nak sem) mert mivelhogy nála vannak a jogok még valamennyi pénz folyik hozzá, lehet hogy azért is húzta le a rolót mert a befolyó pénzek már nem tartották fent a fejlesztést és félt hogy a további beruházások nem hozzák majd vissza az árát ezért inkább bezárt de a pénzcsapból még folyik valamennyi és hülye lenne elzárni, elképzelhetőnek tartom hogy ez történ, agyafurt fickó (minden negatív csengés nélkül mondom) nem hiába nyerte meg az Ernst & Young Entrepreneur of the 2010 Year (2010-es év vállalkozója) díjat :wink:

Vissza
Top Alul