Pletykák

nemtom nem ismerem a bigworld sdk-t, de azt írták, hogy abban lett felvéve, a gui-ról felismerhető plusz a godray-ek (ami mellesleg botránybénán néz ki az xray-eshez képest) detto ugyanazok mint a stalker online-ben, ami bigworld-ben épül. mind1 is, a lényeg, hogy stalker online biztos nem, metro szintén nem.

a videó minősége gondolom azért ilyen, hogy lehessen flémelni vele, nyilván nem az volt a cél, hogy szép, minőségi videó kerüljön ki. kérdeztem gsc-t, de nem reagált senki a videóra...

Hol látszik gui a videón ? Én sem ismerem a BW-t de YT-n megnéztem a legfrissebb (októberi) demo reelt, nem rossz, de nem voltam elájulva tőle. Viszont spec mapokat, anamorphic flaret, bloomot,AO-t nem láttam, és a feature listben sem írják, + az egyes materialokon is szemmel láthatólag jobb shaderek dolgoznak ( itt is a spec highlightok a legszembetűnőbbek a kő/fém felületeken), a god rays-el nem tudom mi a baj, igaz, hogy volumetrikus fénnyel jobban néz ki mint egy sima depth maskként, de így a videó alapján nem merném kijelenteni, hogy ez melyik, simán nézhet így ki akármelyik megfelelő beállítással. Egyébként a CE is csak egy depth maskot használ erre, amig nincs akkora csillapítás beállítva a sugarakra hogy az orrod előtt látszódjanak nem sok minőségi különbség van a kettő közt, viszont az utóbbi 0,5 FPS-t vesz el, míg az előbbi 10-20-at is

A commentet nem olvastam, de fárasztó, hogy sok idióta a Stalker 2 címet adja a videójának.

Hát ez elég nagy vacak,inkább megvárjuk a Stalker2-t <D>

És ködös és sötét, mert az asset konvertálók nem simerik a smoothing group fogalmát, és hogy elrejtsék az árnyalási hibákat inkább nem világítják be a jeleneteket.

Gery D.":zh3lhh68 mondta:
A commentet nem olvastam, de fárasztó, hogy sok idióta a Stalker 2 címet adja a videójának.

Az a fárasztó hogy a sok idióta még mindig hisz abban hogy lesz Stalker 2 :D

1. részbe se hitt senki, mégis kidobták, várunk és megtudjuk, idővel. :)

Sziasztok
Azt olvastam a facebook-on, az Official Stalker lapján, hogy a Stalker 2 20%-ban van kész és valamikor a jövő évben fog megjelenni.
Ez ilyen nesze semmi, fogd meg jól, de azért éljeneztünk neki jó sokan.

Hát igen: Szidorovics, Agroprom, meg az artifactok készen vannak :)

Czöndörzoli":3hv7vref mondta:
Sziasztok
Azt olvastam a facebook-on, az Official Stalker lapján, hogy a Stalker 2 20%-ban van kész és valamikor a jövő évben fog megjelenni.
Ez ilyen nesze semmi, fogd meg jól, de azért éljeneztünk neki jó sokan.

Sajnos eléggé leszállóágban van a FB oldaluk.

Múlt vasárnap a [pidszumki tézsdnjá] című ukrán műsorban láttam egy rövidke interjút a GSC egyik szt hiszem sztoriírójával. A melóról meg a fizetésről esett szó, de mutattak pár S2-es conceptet is. Ahogy kivettem akkor, az csak egy beharangozó műsor volt és lesz hosszabb terjedelemben is, talán holnap a Перший-en, magyar idő szerint 7-kor.

Nem tartom kizártnak, hogy archív, de jó eséllyel idei, max egy hónapos. Igazából 3 szakmát mutattak benne, összesen 10 percig és úgy vettem ki, hogy minden hétre lesz egy szakma hosszabb vágásban.

Úgy tűnik, annyi a Stalker 2-nek...

http://www.youtube.com/watch?v=Kl812VZv9VI

A Stalker 2-t fejlesztő csapat kilépett a GSC-ből, és új stúdiót alapított, Vostok Games néven.
A Stalker franchise-t nem tudták megvenni Sergei Grigorovich-tól, ezért egy új poszt-apokaliptikus MMOFPS-t kezdtek fejleszteni, Survarium néven.

azt meg megveszi Gárgá bácsi a kilépett fejlesztőkön megspórolt léből és abból lesz a stalker 2 :D

Vissza
Top Alul