Pletykák

Zulu Bravo":2rmfgn8j mondta:
Mondjuk már kb 2-3 hete rebesgették hogy nincs elég emberük.

Ez baromság.

1. Ha kevés az ember az csak annyit jelent, h tolódik a határidő. Azt hiszem pont ők fejlesztették cirka 7 évig az első részt. A 4A is lehozta a metro-t 3 platformra 4 év alatt, úgy hogy mellette az Xray-t elég rendesen felpumpálták PCre.

2. Lehet felvenni új embereket. Szerintem nagyon keresni se kell, mert ott kopogtatnak az ajtón.

3. Aki valaha látott valamilyen garázsnál nagyobb stúdiót, azt tudja hogy sosem az a gond hogy nincs elég ember, hanem hogy túl sokat vesznek fel, aztán nem tudnak velük mit kezdeni.

"Ukrainian government was ready to step in and take control of GSC due to financial problems, but the company's owner wasn't going to have any of it. Instead, CEO of GSC, Sergei Grigorovich, has decided to shutdown operations instead of selling the assets to the government. "

Valahol mégis csak maffia körökben lehet a kutya elásva, mert ez is erősen sántít. Miért akarja az ukrán kormány rátenni a kezét egy játékfejlesztő cégre. Talán ezért ?

http://predprinimatel.co.ua/en/news/pre ... rnst-young

Normál esetben a játékfejlesztés úgy néz ki, hogy a kiadó finanszíroz, a stúdió meg fejleszt. Ha pénzügyi gondok vannak, azok csak a kiadó irányából jöhetnek. Viszont ez sem opció lehetetlen, hogy ne lenne egy kiadó sem, aki a projekt mögé állna.

Miért érzem úgy hogy a halálos ítéletet várjuk?

Szerintem a csávókám simán bezáratja a stúdiót, és eladja az IP-t 1 hrivnyáért egy Seychelle szigetekre bejegyzett cégnek, aztán az ukrán kormánynak csak a felmutatott középső ujja marad. Legalábbis én ezt tenném a helyében.

Csak sejtéseim vannak :D A viccet félretéve, gondolom arról, hogy nincs elég emberük :D

Kb úgy mint az enyigi afro magyar közösség a veszprémi Patrióta lokálba, csak ők nem a helyet verik szét ha nem jattol hanem a céget, illetve nem a banditáktól "védik" meg ha behódol hanem a csődtől. Nem tudom mi mehet odaát, de felettébb érdekes, hogy ennyire érdekeltek lettek mindenfelé a fehér gallérosok a magánszférában található pénzek lenyúlásában. Mondjuk amit a görögöknél műveltek azután már nem sokminden meglepő. Ne legyen igazam de ha már ennyire nincs mit ellopni sehol akkor előfordulhat hogy a nem túl távoli jövőben követ fogunk rágni.

Hát...mondjuk nem meglepő. Mindenesetre remélem összeszedik valahogy magukat...

Don Reba (gsc forum moderátora & community manager) nem rég azt nyilatkozta a fórumon, hogy a cég (gsc gameworld) nem zár be, viszont a stalker2 projectnek befellegzett. nem tudom ez mennyire pontos infó, icq-n nem látom 1ik fejlesztőt se, szal nem tudok pontosítani, sem cáfolni.

"Azt beszélik, hogy Grigorovics még nem hajlandó átadni más fejlesztőknek a S.T.A.L.K.E.R. 2-őt, habár egy jelentősebb kiadó már jelentkezett is." Helyes, helyes, maradjon csak a GSC-nél.

c138b.png

Igen, most arról tárgyalnak, hogy egy 3. fél (ez esetben 1 kiadó) támogatná a játék befejezését, mert grigornak már nem volt kedve beleölni pénzt ebbe, nem látta a hasznot, hiszen pc exkluzív lenne, és a multiplayer is hiányozna belőle, úgy meg elég nehéz eladni bármit is... az új kiadó viszont lehet elvárná a konzol portot is, no mind1, egyelőre maradjon meg a project, az a fontos :) reméljük a legjobbakat!

Már miért lenne PC Exkluzív? Már régen megmondták hogy multiplatform lett volna.

pc-exkluzív.. lehet rossz szót használtam. a lényege hogy nem konzolra íródott volna, hanem elsődlegesen pc-re.nem akartak corridor-shootert csinálni belőle... de a jelen állás szerint a konzol porthoz még hozzá se tudtak kezdeni.

Megy a ködösítés ezerrel, már mindenféle indokot mondtak, de szinte semmi értelme egyiknek sem. Eredetileg úgy volt, hogy jön ki konzolra, most meg csak PC ? És miért is ? Mert nem akarnak tunnel shootert csinálni belőle. GTA, Mafia, Assasins Creed, vagy pl Heavy Rain vagy Alan Wake, mert ugye a legigényesebb játékok csak konzolra jönnek ki. Mindegyik igazi tunnel shooter :D Na és persze a multiplayer hiánya, ami talán a legegyszerűbb lenne, mert egy MP pályát ahol szinte semmi script, AI meg 0, még egy óvodás is össze tud rakni, és az egyetlen dolog amit át lehet kb egy az egyben emelni egy már kész engine-ből az a hálózati alrendszer.

Vissza
Top Alul