Pletykák

Csiga07

New Member
Csatlakozás
2009.03.09.
Üzenetek
4,756
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Az,hogy konzolra is elkészítik,nem jelenti a játék varázsának halálát?
Egy CoD-szerű Stalkerre én nem vagyok kíváncsi!
Kevesebb gondolkodás,kevesebb tartalom? nem1

Úgy emlékszem azt írták,hogy még mindig a PC van a főszerepben szóval szerintem csak a konzolosok fognak cod szerű stalkert kapni. :D

higgyétek el ez csak jó hogy konzolra is jön , nem adhatják ki olyan bugosan mint annó a legtöbb sztóker kijött , meg a gépigénye is reméljük baráti lessz , valami kép vagy videó jöhetne már

videot a neten találsz eleget és nekem mindegy hogy mire jön ki még, csak legyen pc-re

stalker 2-ről offical anyag még nem jött ki , ilyen home made xarságokból millió van :)

Igaz, annyi videót találtam én is Stalker 2 néven aminek a fele csak build a másik meg SoC. :D A konzol engem nem érint de ha tényleg COD-os lesz akkor én nagyon dühös leszek. Ha menni akarok és lőni mindenre ami mozog akkor CODozok vagy BFezek. Vagyaz akció FPSek bármelyikét választom kb. Remélem megmarad a Stalker hangulat és ezen sok múlik a zenén is. ÉN azt mondom nem rossz Alexey Omelchuk zenéi sem de Mooze azért Ő adta meg a Stalker hangulatát igazán. Stalker legyen ne csak egy újabb túlélő FPS a sok közül. Stalker-t akarunk nem Amerikát! :D

Ezmegmiafa*z? Ezt kár volt de demostrálásnak nem rosz de hanyagoljuk kérlek mert agyfa*zt kapok az ilyen retardáltaktól.

Stalker 2, úgy olvastam, lesznek benne csajok, női stalkerek és 2012 környékén jön, megmarad a fő irányvonal, a PC és majd csak mellékesen jön ki más konzolokra.
Már alig várom

Jah, megvárják, az időt hogy még hitelesebb legyen :D
de jöhetne 2011 be is 12 még olyan sokára van.
Nem tudom, hogy fogják az emberek kivárni

Még arra lennék kíváncsi, hogy már a megismerkedet karakterekről, fog szólni tovább a történet, vagy újakkal ismerkedünk meg,

Új történet új emberekkel de viszont láthatunk majd régi, jól ismert karaktereket is. Mivel ez egy új stalker ezért elvárjuk, hogy új történet legyen új helyszínekkel és új karakterekkel, fegyverekkel, lehetőségekkel, kezelőfelülettel, zenével, textúrákkal.

Remélem jónak ígérkezik és kapunk egy minimum COP szintű játékot, pár vázlatot, koncepciós rajzot, vagy screent feltehetnének már a készítők, mert nagyon csigázza a fantáziámat a játék.

Hát érdekes lesz, új helyszíneken szaladgálni. Kíváncsi leszek, hogy vonják be a történetbe, miért nem találkoztunk, már korábban az új helyszínekkel, ilyesmi.
Szereplők, az tetszene, ha visszatérne Strelok vagy a COP bol ismert játékos, nem tom a nevét :D
Ügye azzal volt a 3-adikrész vége, hogy visszatérnek a zónába, remélem a stalker 2 ben lesz még róluk szó, mit is csinálnak ilyesmi, találkozunk velük ismét, mondjuk egy küldetésnél, vagy valami.
Ha nem így lenne, hiányoznának.
Főleg, Strelok, ha azt veszed, mind a 3 részben szerepe van, és szinte róla szól.

A nők érdekelnének még, külön lesznek e egy csapat pl amazonok vagy valami a szabadság, szolgálat mellet, ilyesmi, vagy itt ott szétszórva, vegyesen, a már meglévő frakciókban, lesznek e női karakterek.

Történetileg, remélem, folytatás lesz mindenfélekép, és nem valami újabb előzmény vagy egy párhuzamos történet.

Vissza
Top Alul