Planet Terror (2007)

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
Nos miután láttam, rájöttem, hogy minden szempontból alázza a resident evil összes részét kb. ne értsétek félre, én resident evil fan vagyok, De csak a játék rabja. a filmek mind 1-től 1-ig kaksisak, persze ez csak az én véleményem.

nos aki 1 kicsit szeretne értelmesebb és kicsit gusztustalanabb filmet látni jobb sztorival, annak ajánlom.

IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt1077258/

imdb pont: 8.2

igen, igen ezt is robert rodrigez álmodta meg, azt hiszem sokak számára ismerős a név :)

Na nem is rossz!

Persze én is a REsi játékkal kezdtem még anno PS-en aztán utánna PC-n is játszottam de a ReS3 részét azt nem vittem végig!

Ami a filmet illeti megfogom nézni , de mivel nem szeretnék újjabb témát nyitni, ezért én is ajánlanék két filmet (persze ha még nem láttátok).:
-The Devil's Rejects (2005)
-Death Proof (2007)

Most láttam csak mert unszoltak, hogy nézzem meg.

Annyit mondok, nagyon fog ez a 2 óra hiányozni az életem végén...

Én múlt héten láttam, csak annyi a lényeg, hogy ez sehol sem zombis film, persze vannak benne,de minek :lol: csak a vér meg ennyi, én ezt a művészfilm kategóriába sorolnám be a death proof-al egyetemben...így a zombis témakörből kivenném, mert azok szarok voltak valamint a koncepciója az élőhalottaknak nagyon is gatyi, ennyi :wink:

Én az egész "filmet" kivenném a film kategóriából, bár a receptes részek tetszettek :D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul