PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Lapozz vissza ezen az oldalon, találsz majd 1 nagy térképet :)

Na ez tényleg nagy már annyira hogy szinte azt em tudom mit nézek benne olykor :DD Köszönöm! :D és az is elég ha kb. megmondjátok hányadik oldal... mert nehéz végig olvasni itt pl. 9-et :( köszönöm :D

Scarecrow":hpv0nvas mondta:
egyes technikusoknak csak bizonyos pendrivokat lehet odaadni szerencsére azon pendrájvok amiket a mocsárban találsz az az öregnek kell(TÉ technikus) a kordonban a kordoninak és így tovább...

ezzel nem értek egyet... a szolgálatosok területén lévő speckónak is kell 3 pendrive. mire odaértem a küldetéssorban már megvolt mind 3 és csak egyszerűen le kellett adnom. előtte törtem is a fejem, hogy na ezek a flashek vajon kinek kellenek majd? innen-onnan mindenféle rejtekhelyről szedtem őket össze. pontos területet nem tudok mondani, de az tuti, hogy nem a szolgálatosok területe (yantar, vagy mi a neve...)

Irány Krilov/Krylov tábornok, tőle kapunk 10.000-et az örült küldetésünkért, na meg némi ellenszolgáltatás fejében (900 ru) a 3. kék flash drive helye is a birtokunkba kerül amit szintén a stalker bázisra kell vinnünk. A Szolgálat/Duty nepper Mityáj adja méregdrágán 5000 ru ellenében az infót a 4. flash drive-hoz. Az 5. flash drive a duty bázison az észak-nyugati kapunál lévő kis helységben posztoló (a lőteret üzemeltető) Zvyagintsev adja, persze ő sem ingyen. A 6. flash drive a stalker bázison lévő Hermit adja. Kicsit elbujt az öreg, mivel fél az anomáliáktól és a mutánsoktól, a bázis észak-nyugati részén lévő 4 nagy tartály között lévő csatornán át jutunk le hozzá. Ha felvettük tőle a feladatot és a kért PDA-t a mocsárban lévő viskóból elhoztuk neki, utána kapjuk a kezünkbe a memóriaegységet.

Üdv mindenkinek...tud valaki ojan letoldö oldalt(nem filefront/gamefront...ezekröl nem tudom leszedni egyszerüen nem éri el az oldalt a böngészöm) amiröl le tudom TÉNYLEGESEN szedni a flash_drive 3.0-át.Ugyanis az a problémám hogy a szeméttelepnél lévö pen-drive info szerzést elrontottam tul sokat vártam és mire visszamentem az emberünk sehol...egy másik oldal leirásánál láttam hogy nem szabad várni röktön amint lehet meg kell venni töle az infokat de ez már rajtam nem segittet.Az infok hejei az infok nélkül meg üresek ügyebár.

Yodafone":2fkvczpc mondta:
Scarecrow":2fkvczpc mondta:
egyes technikusoknak csak bizonyos pendrivokat lehet odaadni szerencsére azon pendrájvok amiket a mocsárban találsz az az öregnek kell(TÉ technikus) a kordonban a kordoninak és így tovább...

ezzel nem értek egyet... a szolgálatosok területén lévő speckónak is kell 3 pendrive. mire odaértem a küldetéssorban már megvolt mind 3 és csak egyszerűen le kellett adnom. előtte törtem is a fejem, hogy na ezek a flashek vajon kinek kellenek majd? innen-onnan mindenféle rejtekhelyről szedtem őket össze. pontos területet nem tudok mondani, de az tuti, hogy nem a szolgálatosok területe (yantar, vagy mi a neve...)

Valóban a Agropromi pisztolyt fejlesztő stalkereknek kell 3 amiből 2 a szemétdombon lehet kapirgálni de a harmadikat Krilov adja meg Agropromban.

Vissza
Top Alul