PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Isten vagy! :DD Hála a jó Istennek, megvan véégre az a sz*r.:D köszi még1x. :)

Sziasztok!

Az volna a kérdésem, hogy hol találom meg a kordonban a 3. pendrive-ot? Már megszereztem kettőt (az átjárónál lévőt - Shilov adta az infót - és a tábornoknál (katona) találhatót), de a harmadikat az istennek nem találom és a CS térképen sincs bejelölve. Any idea? :)

Szerk: most olvasom... pakoljam fel ezt a pendrive mod-ot. :D (Ha senkinek nincs ötlete akkor lehet ez lesz.)
(Amúgy legutolsó patch van felrakva szval ez nem lehet gond.)

Igen... erre a térképre gondoltam a 'CS térkép' alatt. Sajnos ezen is csak az a két pendrive van bejelölve amiket már megtaláltam. Azért kösz a segítséget.

A térképen ott van, hogy a helyszínen is,az már kétesélyes :)

Basszus... :D Akkor én vagyok teljesen vak, de a kordonban a térképen én csak kettőt látok. :oops:
SPOILER (ha még egyáltalán számít ennyi idő után):
Az egyik a Tábornok nevű katonától szerezhető meg, ha kinyírom a Deponál. A másikat valamelyik stalker adja meg és az átjárónál van egy hulla hátizsákjában ami az ingoványba vezet (a katonai helyőrséghez közelebb eső átjáró felett).
Na de a harmadik... Vagy azt másik pályán kellene esetleg megszerezni? Néztem a térkép további pályáit, de ott szerintem egyik sem az ami nekem kellene.

easycapture1y.jpg

Igen ez a kép pont jó. Mert a kis piros négyzettel jelölt pendrive helye mégegyszer előfordul a térképen annál az átjárónál ahol megtalálható (ezt meg is szereztem). A pasas neve nem ugrott be, de a koordinátákat tőle kapom. Elnézést ha már nagyon értetlenkedek. :oops:

Valakit meg szeretnék kérni, aki jól vágja az angolt, hogy írja már le nekem PÜ ben angolul, hogy a kordonban hol vannak a penDrive-ok...
Megköszönném, egyik "ismerősnek" kell, aki nem tud magyarul én meg nem tudok angolul :D

A stalker technikus 3 pendrive-jából kettőt már megtaláltam, a harmadik hol a pcsába van?

Nagyon köszönöm! Akkor most megpróbálom oda adni nekik, bár eddig nem ment nagyon :D Köszike!

Még valami, akkor nem minden technikus vesz át minden pendreivot hanem csak az amelyiknek éppen az kell? mert csak úgy nekik adni nem tudom :S

Köszönöm, mindjárt kiírom ide milyen pendreivok kellenének, segítenél megkeresni őket? Vagy is elmondjátok hol van? :$

Ezek kellenének:

RP-74
-gázkiáramlásának Módosítása
- csőszájfék
-Automatizált alkatrészek kiegészítése

Black Kit
-Pisztoly csvek módosítása
-pisztoly csőszájfék

Spasa14
-harci sörétes puska pumpáló mechanizmus

AKm 72/2U
-Automatizált alkatrészek kiegészítése