PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Sikerült azóta valakinek megtalálni a Kordonos technikus 3. adatkulcsát (s ha igen, akkor hol és hogyan ), vagy tényleg bug a feladat? Nekem már csak ez az 1 hiányzik.

Nekem az öxes patch ellenére is maradt vagy 3 pedrive amire nem reagáltak

Egyik se a banditáknak kellett az egyik a Cordonra a másik kettő meg Sötétvölgyre mutatott lol2 de mindegy,különösen nem izgatott

Emberek!
Azt a pendriveot, amit a Kordonos tevékenységünk elején Vándortól(az a sztalker akit megmentünk a kutyáktól) lehet megvenni,meg lehet valahogy találni a csávó halála után is?Hol?

Nekem a Kalához való 3.szintű fejlesztések kellenének (első sorban amelyik +30%-ot ad pontosságra), hol lehetne hozzájutni?

Mindegy,Thunderov megoldotta a gondot, de az Abakan-hoz már kéne neki egy-két flashdrive...

sziasztok!

párszor már kipörgettem mind1ik stalker, de úgy gondoltam, hogy a nyáron sorba ki fogom megint 100%osra. Na mármost, ugye clear sky az első, így tehát annál vagyok. Kordonba átmentem, segítettem mindenkin, megmentettem mind a 2 tagot (kutyáktól, banditáktól) de azt az 1ik qva pendrive-ot nem találom sehol, több infot sem tudok venni sehol..:( Átnyálaztam azt a nagy térképet, amit közzétettetek :D és azon azt írja, hogy Shilov-tól kapod meg valahogy, de ő nem akarja odaadni 1 istenért sem. A generaltól meg amikor átjövünk swampsból, az a 2 van meg és a 3. nincs. Valamint az a nagy térkép szerint ha a depo-nál megöljük a katonákat, akkor kapunk még 1-2 dolgot (sevát meg még 1 detectort meg 1 artifactot, most nincs előttem a térkép:D ). Nah szóval megköszönném, ha tudna valaki segíteni. :)

Üdv!

a legfrissebb patch talán segít... Az 1.0010-es. Mondjuk most én is azt csinálom csak mod-al, és én se találok pendrivokat.

a legfrissebb van fent, 1.5.10. és semmit nem találok..:( Ez valami bugg lehet? Vagy a fejlesztők elfelejtették volna beprogramozni, hogy megkaphassuk valahol?:D

nah igen a pendrive probléma. Engem is sokszor bosszant h van maikor megkapom vna maikor nem adja oda és nem csak ennél volt másnál is volt ilyen de azt már nem tudom h hol :D. De ennél én nem kaptam még soha sem nem1 :|
De én ezt az egy pendrivot csak a pendrive moddla értem el mindig ha jól emlékszem én máshogy nem tudtam soha elérni.

az a pendrive mod az milyen az?:D mert nem akarom újrakezdeni a kordoni részt és akk nem felvenni azt a küldit, hogy szerezzem meg neki, mert már nagyon unom azt a részt.:| :(

Vissza
Top Alul